Hoe te verwijderen System herstelpunten in Windows 7

De functie Systeemherstel in Windows 7 periodiek registreert allerlei informatie over de configuratie van de computer, zodat u naar een eerdere werkende configuratie herstellen als er een wijziging in de computer een probleem veroorzaakt. Na verloop van tijd kan het herstellen van gegevens die zijn opgeslagen op uw computer meerdere gigabytes aan ruimte op de harde schijf verbruikt. Als je geen ruimte op de harde schijf worden uitgevoerd en de noodzaak om extra ruimte te creƫren, Windows kunt u uw herstelpunten verwijderen uit binnen de System Restore applicatie.

instructies

1 Open het menu Start. Klik rechts op het woord "computer" en selecteer "Eigenschappen" om het venster "Systeem" weer te geven.

2 Klik op "Advanced System Settings" aan de linkerzijde van het venster. Het venster "System Properties" verschijnt, met de "Advanced" tab geselecteerd.

3 Klik op het tabblad "System Protection".

4 Klik op de "Configure" knop aan de onderkant van het venster.

5 Klik op de knop "Verwijderen" naast "Verwijder alle punten te herstellen."

6 Klik op "Doorgaan." Windows verwijdert alle van het systeem punten herstellen en geeft een bevestiging wanneer het proces is voltooid.

Hints

  • Als u meer vrije ruimte op de harde schijf te maken, kunt u overwegen het verminderen van de hoeveelheid ruimte gewijd aan punten te herstellen in plaats van het verwijderen van alle van de herstelpunten. Dit verhoogt de vrije ruimte, zonder afbreuk te doen aan de beveiliging van de computer.
  • Als u ervoor kiest om al uw herstelpunten verwijderen, maak een nieuw herstelpunt alvorens terug te keren naar het bureaublad. Alternatief, start u de Schijfopruiming toepassing in het menu Start. Schijfopruiming verwijdert alle systeem herstelpunten behalve het meest recente.