Hoe maak je een ReadyBoost SD-kaart activeren

Hoe maak je een ReadyBoost SD-kaart activeren


ReadyBoost werd geïntroduceerd met het besturingssysteem Windows Vista als een manier om de prestaties van een trage computer te verbeteren door het gebruik van verwisselbare flash-geheugenkaarten en apparaten. ReadyBoost is ook beschikbaar in Windows 7. De functie niet als een vervanging voor Random Access Memory (RAM) wordt bedoeld, maar het kan helpen de snelheid van uw systeem als uw harde schijf is het ervaren van een geheugen crunch.

instructies

1 Enable "Automatisch afspelen" op uw computer indien niet reeds op door te navigeren naar de "Start" knop van Windows en het intikken van "Automatisch afspelen" in het zoekvak ingeschakeld. Hit "Enter", selecteer vervolgens "Automatisch afspelen" van de resultaten. Vink het vakje naast 'Automatisch afspelen voor alle media en apparaten' en klik op 'Opslaan'.

2 Plaats de SD-kaart in de kaartlezer en wacht tot het venster "Automatisch afspelen" te verschijnen.

3 Selecteer "Mijn computer versnellen met Windows ReadyBoost."

4 Selecteer de "Gebruik dit apparaat" knop en selecteer hoeveel geheugen op de SD-kaart die u wilt toewijzen voor "ReadyBoost." Houd er rekening mee dat niet alle van het bedrag dat u selecteert zal beschikbaar zijn om te gebruiken als opslag. Klik op "Save" en vervolgens wachten tot Windows om uw cache te configureren. "ReadyBoost" is nu ingeschakeld voor uw SD-kaart.

Hints

  • Het niveau van de boost die je grotendeels ontvangt, hangt af van uw harde schijf. Als u een nieuwere, snellere harde schijf, kan je niet een verschil doordat ReadyBoost merken. Als u een oudere, langzamere harde schijf, kan ReadyBoost aanzienlijk helpen.
  • Het wordt aanbevolen dat u een SD-kaart die ten minste dezelfde capaciteit als uw interne geheugen te gebruiken (dwz een 2 GB of groter SD-kaart te gebruiken als je 2 GB intern RAM). Volgens PCStats.com, zullen de gebruikers met 1 GB of meer van de interne RAM niet veel van een verbetering opmerken tijdens het hardlopen ReadyBoost.
  • Je mag niet een verschil maken op alle programma's die tijdens het hardlopen ReadyBoost merken. Hoewel het misschien te maken programma's sneller laden of te lopen meerdere geheugen intensieve programma's in een keer, zal je waarschijnlijk niet veel verbetering in snelheid opmerken tijdens het surfen op het internet.