Waarom heeft PayPal Zet een wacht op een betaling die werd gemaakt met een Credit Card?

Als je afhankelijk bent van PayPal voor betalingen in het kader van uw bedrijf, is het belangrijk om te weten waarom PayPal een greep op credit card betalingen kunnen zetten. Het is ook belangrijk om zoveel als je kunt om jezelf te beschermen tegen deze happening te doen. Als uw transactie in aanmerking komt voor PayPal Verkoper Protection Program, houdt op betalingen zo spoedig mogelijk worden opgeheven.

koper Geschillen

Als je een verkoper bent en een koper gaat een PayPal geschil met u, is geen credit card betaling die de koper eerder om je meteen in de wacht gezet. PayPal onderzoekt vervolgens de situatie en bepaalt of de credit card fondsen moeten terugkeren naar de koper, of te blijven in uw PayPal-rekening voor u om te gebruiken als je wilt. Kopers kunnen geschillen indienen op basis van niet-ontvangst van de beloofde items, de ontvangst van de beschadigde artikelen en valse voorstelling van producten verkocht, onder andere redenen.

Bescherm jezelf

PayPal biedt een Verkoper Protection beleid dat bepaalde verkoopactiviteiten dekt via PayPal. Bijvoorbeeld, een item dat u te verkopen op eBay dat een koper aankopen via PayPal automatisch valt onder dit beleid. Echter, moet alles wat je verkoopt via PayPal die niet via eBay worden verzonden naar een PayPal-bevestigd adres in aanmerking te komen voor het programma Verkoper Protection. Als je voor te bereiden om een ​​item te verzenden, controleer dan of de adresgegevens die u gebruikt zegt dat het gecontroleerd in het PayPal-record voor die transactie.

overwegingen

beleid van PayPal is om automatisch in een greep op betwiste fondsen totdat ze een besluit hebben vastgesteld. Als een levering probleem is schuld, kunt u het bewijs te bieden, zoals de levering bevestiging en de volgnummers aan PayPal om een ​​back-up van uw kant van het verhaal. Maar zelfs als het geschil wordt afgewikkeld in uw voordeel, kan het een lange tijd voor de fondsen om te vrij in je account te nemen. Geef jezelf een financiële buffer, zodat een onverwachte greep op sommige PayPal fondsen niet uw fiscale welzijn in gevaar brengen.

Waarschuwing

Verkoper Protection programma PayPal heeft geen betrekking op immateriële vaste items, zoals MP3's, webdesign of andere artistieke prestaties waarvoor u betaling via PayPal. Hoewel elke juridische contract dat u en een klant hebben ondertekend binding in een rechtbank kan zijn, kan PayPal betalingen die worden betwist door uw intellectuele eigendom client in het ongewisse blijven, tenzij u een geschil voor de rechter te nemen.