Hoe kan ik Input GIF's in een tekst Post op Tumblr?

Social networking site Tumblr heeft gewijd bericht typen voor tekst en afbeeldingen, maar de twee elkaar niet uitsluiten. U kunt een tekst bijschrift toe te voegen aan een beeld post, of u kunt een GIF of een andere afbeelding toevoegen aan een SMS-bericht voor artistieke flair of om een ​​punt te illustreren. Klik op de "invoegen / bewerken Image" knop aan de bovenkant van de editor-venster wanneer u een tekst post op Tumblr om een ​​afbeelding in te voegen in je bericht.

instructies

1 Klik op het pictogram "Tekst" aan de bovenkant van de Tumblr.com dashboard om een ​​nieuwe tekst bericht te maken.

2 Vul het "Titel" en het lichaam velden aan je bericht een titel en inhoud te geven, zoals u zou doen voor andere tekst berichten.

3 Klik op het icoon met een beeld van een boom boven de post-editor. Wanneer u de muisaanwijzer over het pictogram beweegt, de cursor geeft het pop-upbericht "invoegen / bewerken Afbeelding." Door te klikken op het pictogram verschijnt er een pop-up venster met dezelfde titel.

4 Klik op het veld "URL" in het venster "invoegen / bewerken Image" en typ de volledige URL voor de afbeelding die u wilt weergeven in de tekst bericht. Een geldige URL kan lijken "http://www.example.com/example.gif."

5 Typ een beschrijving van het beeld in het "Beeld Beschrijving" veld.

6 Klik op de "Alignment" drop-down menu en selecteer de manier waarop de afbeelding moet aansluiten bij de tekst. Bijvoorbeeld, "Center" centreert het beeld, terwijl de 'linkse' plaatst de afbeelding aan de linkerkant van de post en laat de tekst te wikkelen rond de rechterkant.

7 Voer de gewenste horizontale en verticale afmetingen van het beeld op het onder in "afmetingen." Zo kunt u de grootte van een grote vermindering van het uiterlijk van de paal te behouden. Laat deze velden leeg om het beeld van de oorspronkelijke afmetingen te houden.

8 Klik op de "Insert" knop om de afbeelding in te voegen in uw bericht.

9 Klik op de "Create Post" knop om de post te publiceren.