Hoe Input Tekeningen Into Mach3

Hoe Input Tekeningen Into Mach3


Mach3 is een Geautomatiseerde productie en toepassing molen die voorwerpen produceren van bruikbare materialen, zoals hout en schuim. De geautomatiseerde molen leest instructies, dat bestaat uit lijnen van machine code en afmetingen, van de toepassing Mach3 Machine Controller. Hoewel u eenvoudige vormen kunnen construeren van de Mach3 Machine Controller "Wizard", tekeningen worden geïmporteerd uit op tekst gebaseerde DXFs. Autodesk ontwikkelde de DXF-bestandsformaat, maar de meeste computer-aided design-toepassingen gebruik maken van de indeling. Mach3 Machine Controller converteert de DXF tekening machine code met import functie van de toepassing.

instructies

import DXF

1 Open het programma Mach3 Machine Controller en selecteer "DXF" onder "Importeren" in het menu "Bestand".

2 Voer de "Feed en koelvloeistof" waarden in het veld op het menu "Filter".

3 Druk op de knop 'Importeren' en selecteer de locatie op te slaan voor het nieuwe Mach3 Machine Controller bestand in de TAP-bestandsformaat.

4 Druk op "Program Run" frezen uw geïmporteerde tekening.

Gebruik Wizards Input eenvoudige tekening

5 Selecteer "Load Wizards" op het scherm "Mach3 Machine Controller"; een lijst van vooraf geconfigureerde frezen functies en ontwerpen, zoals "Cut Arc," "Cut Circle" en "Knippen Spline of Gear," verschijnt.

6 Selecteer de vooraf geconfigureerde tovenaar die u wilt gebruiken en druk op de "Run" knop.

7 Bewerk de wizard-specifieke afmetingen en waarden in het venster "Mach3 CNC-besturing Application" en druk op de "Save Settings" of "Bespaar op Exit" knop.

8 Terug naar het venster "Mach3 Machine Controller" en druk op de "Program Run" knop om de molen van uw tekening.