Hoe maak je een Log beeldpunten van een afbeelding

Hoe maak je een Log beeldpunten van een afbeelding


Wanneer mensen kijken naar een digitale of gedrukte afbeelding van een redelijke kijkafstand, het beeld lijkt op een soepele mix van kleuren. Echter, als je het beeld te vergroten, vindt u verschillende vierkante-achtige blokken te zien gedurende het hele beeld. Deze blokken zijn pixels en de grootte van deze "beeldelementen" grote invloed op de kwaliteit van een beeld. Iedereen kan een blik werpen op een foto en bieden een persoonlijke oordeel over de kwaliteit ervan. Echter, kwantitatief kennen van de numerieke pixel specificaties zullen exacte details over de kwaliteit van het beeld te geven. Met Windows kunt u pixel gegevens rechtstreeks extraheren uit elke foto bestand op de harde schijf.

instructies

1 Klik op "Start" of de Windows orb.

2 Klik op "Foto's" aan de rechterzijde van het menu dat verschijnt. Wacht op beeldbestanden die op de harde schijf worden opgeslagen om te verschijnen in het middelste deelvenster.

3 Klik met de rechtermuisknop op een beeldbestand. Klik op "Eigenschappen" in het menu, dat verschijnt een dialoogvenster.

4 Klik op het tabblad "Details". Scroll naar beneden naar de sectie "Beeld" om de "Dimensions", "Width" en "Height" eigendom categorie├źn. De getallen rechts zal de pixelwaarden voor de categorie├źn tonen.

Hints

  • Gebruik de Microsoft Paint applicatie in Windows om de grootte van een beeld wijzigen.