Wat Is Malware Protection?

Malware beveiliging is ingebouwd in veel programma's en is een standaard beveiligingsfunctie voor Internet Explorer, Firefox en Windows Vista, onder anderen. Gratis spyware en adware bescherming is beschikbaar via het internet, hoewel de meeste malware maskers zichzelf als bescherming van software. Gratis programma's zijn Ad-Aware, Spybot Search & Destroy en SpywareBlaster. Andere programma's, zoals anti-virus programma's, kan een aankoop en maandelijkse of jaarlijkse updates vereisen. AVG is een voorbeeld van een gratis anti-virus programma.

Belang

Het is belangrijk om een ​​virus- en malwarevrij computersysteem voor prestaties, beveiliging en veiligheid hebben. Malware maakt vaak gebruik van computer processen en kan corrupte systemen, waardoor ze crashen. Malware compromitteert ook persoonlijke informatie zoals accounts, wachtwoorden en creditcardnummers. Gebruikers met bescherming tegen malware beschermd zijn tegen ongepaste website omleiden.

Smart Browsing

De meeste malware kan worden vermeden met gezond verstand. Het vermijden van gratis downloads van onbetrouwbare websites kunnen de stabiliteit van uw computer te verlengen. Minimaliseren van de hoeveelheid toolbars, gratis screensavers en programma's houdt ook prestaties van de computer hoog. Daarnaast zijn veel pop-up advertenties in de vorm van computer fouten of zeggen dat de computer is geïnfecteerd en heeft behoefte aan een bepaald programma om het te repareren. Deze zijn meestal onwettig vorderingen om te proberen om u ongewenste malware te installeren.

Windows Vista

Microsoft heeft nieuwe functies toegevoegd aan de Windows Vista-besturingssysteem. Windows Defender is een programma dat automatisch stopt de installatie van programma's en waarschuwt de gebruiker voor een installatie of een verandering in de instellingen. Dit betekent dat gewenste en ongewenste veranderingen vereisen toestemming van de gebruiker. Windows Firewall voorkomt dat de toegang tot uw computer en blokkeert verbindingen met schadelijke websites. Er zijn verschillende niveaus van bescherming in Windows Firewall.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 3 wordt geleverd met phishing en malware bescherming. Malware kan variëren van pop-up advertenties zijn om de leiding van de webbrowser naar een andere site. Phishing is per definitie website en e-mail valsheid in geschrifte. Een phishing-website kan op de vorm van een bank site met de look en het adres van de echte site te nemen, maar toen accounts en wachtwoorden worden ingevoerd, wordt de informatie gestuurd naar iemand anders. Mozilla Firefox 3 beschermt surfen op het web door het controleren van websites tegen beursgenoteerde malware sites.

SpywareBlaster

SpywareBlaster is een programma dat eigenlijk niet het systeem op spyware scannen, maar voorkomt dat het wordt geïnstalleerd in de eerste plaats. SpywareBlaster heeft goede recensies gehad door de gebruikers en is geen malware programma in vermomming. Het voorkomt dat ActiveX spyware, browser hijacking, dialers en adware-programma's. SpywareBlaster blokkeert ook malware cookies in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Netscape browsers. SpywareBlaster is een gratis programma, hoewel geavanceerde versies van te zijn dat niet.