Hoe kan ik een database op Microsoft Access Maak

Microsoft Access is een krachtige toepassing die u toelaat om robuuste databases te maken om bij te houden van alles van recepten te houden aan klanten en inventaris. Van alle applicaties in de Microsoft Office-suite, Access is de meest krachtige op het gebied van schaalbaarheid en aanpassingsmogelijkheden voor de gebruiker. Toen voor het eerst aan de slag met Access, is het een goed idee om de Wizard makkelijk te volgen Database te gebruiken, omdat dit zal u helpen te leren hoe Access betrekking verschillende onderdelen. Echter, als de aangeboden door de Wizard monsters niet past bij uw behoeften, kunt u een eenvoudige single-table-database relatief eenvoudig.

instructies

1 Open Microsoft Access op uw computer. Klik op het pictogram "Blank Database" in het venster "Beschikbare Templates".

2 Maak een nieuwe tabel voor de database. Klik op de "Grotere toevoegen" drop-down box in het venster "Hulpmiddelen voor tabellen". velden toe te voegen aan de standaard "Tabel1" table Access maakt wanneer u de applicatie te openen. Bijvoorbeeld, een eenvoudige database met persoonlijke contacten te creëren, met hun telefoonnummers en e-mailadressen, voeg de volgende gebieden:

Type Veld / Name

ID / ID (Auto-gegenereerd door Access. Niet verwijderen)

Tekst / Contactpersoon,

Tekst / PHONE_NUMBER

Tekst / EMAIL_ADDRESS

Voor het voorbeeld-database, maakt u drie velden in totaal.

3 Klik op "View" op de Access werkbalk. Enter "tbl_Personal_Contacts" of iets dergelijks in de "Opslaan als" dialoogvenster en klik op 'OK'. Bij de naamgeving van Access-tabellen, gebruiken het voorvoegsel "TBL" te helpen standaardiseren naamgeving en maak tabellen gemakkelijker te herkennen wanneer het werken met uw database.

4 Maak een formulier voor het invoeren van gegevens in de steekproef database. Klik op het tabblad 'Maken' op het lint bar. Klik op de link "Form Wizard" in de "Forms" gebied. Klik op de ">>" knop in de "Form Wizard" venster, vervolgens op "Finish." De wizard maakt een eenvoudig formulier kunt u gebruiken om gegevens in te voeren in de database genaamd "tbl_Personal_Contacts." Klik met de rechtermuisknop op de link "tbl_Personal_Contacts" onder de rubriek "Formulieren" in het rechterpaneel van het venster. Wijzig de naam van het formulier "frm_Personal_Contacts." Dit voorkomt verwarring bij het onderscheid te maken tussen de vorm en de tafel objecten in Access.

5 Om een ​​rapport of "Contact List" voor vermeldingen in de database te maken, klikt u op "Create" en vervolgens "Report Wizard." Klik op de ">>" knop om alle velden te verplaatsen naar het nieuwe rapport. Klik op "Finish." Access zorgt voor een leeg rapport voor de database.

6 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan" op het lint bar. Voer een beschrijvende naam voor de naam van de database-bestand en klik op 'Opslaan'.

7 Klik op het tabblad 'frm_personal_contacts "in het monster database. Voer de naam, telefoonnummer en e-mailadres van de persoon toe te voegen aan de database met contactpersonen en druk op "Tab." Voeg extra contacten nodig voorbeelddatabase.

Hints

  • Vervang het veld, tafel, vorm en verslag namen in het bovenstaande voorbeeld data base met die nodig zijn voor uw specifieke toepassing. Met behulp van de bovenstaande methode, kunt u een zeer eenvoudige single-table database. Om complexe databases maken, gebruikt u de wizard Database of bouwen van een basis van een sjabloon. Geef je mening over de structuur van de database om te leren hoe tabellen, formulieren, rapporten en query's binden samen in Microsoft Access.