Hoe te verwijderen van een computer schroef met een Geschoren Hoofd

Iedereen heeft geconfronteerd met het verwijderen van een gestripte schroef ten minste een keer in hun leven. Het verwijderen van een gestripte schroef laat meestal weinig schade aan het gebied eromheen. Dit is prima op een houten dek of ergens een krasje of het merk zal er niet toe, maar niet op uw computer. Een gestripte schroef op een computer brengt twee problemen: het risico van beschadiging van de computer om de schroef te verwijderen en de toegenomen moeilijkheid van het verwijderen van kleine schroeven vaak op computers. Met een beetje werk, kunt u een gestripte schroef van een computer te verwijderen.

instructies

1 Selecteer een kruiskopschroevendraaier waarbij de punt goed past in de gestript schroefgat. Plaats de schroevendraaier tip in het schroefgat, onder druk te zetten op de schroef met de schroevendraaier en proberen om de schroef tegen de klok in draaien. Als u nog steeds niet de schroef draaien, ga dan naar de volgende stap.

2 Met behulp van de punttang, opent u de tang en knijp de schroef hoofd met de tang. Knijp de tang stevig vast en draai de schroef tegen de klok in. Als de schroef niet wordt ingeschakeld, ga dan naar de volgende stap.

3 Met behulp van de kniptang, knijp beide zijden van de kop van de schroef. Knijp goed, zodat de messen bijten in de schroef een beetje. Met de messen beet in de schroef, houden een lichte druk op de messen, en draai de schroef tegen de klok in. Als u nog steeds niet de schroef los te draaien, ga dan naar de volgende stap.

4 Met het Dremel gereedschap met de metalen snijschijf beetje voorzichtig snijd een gleuf in de bovenkant van de schroef diep genoeg om een ​​schroevendraaier te passen in de sleuf. Neem een ​​platte schroevendraaier, bemeten om het mes tip in de nieuw gecreëerde slot past, en plaats deze in de schroef hoofd slot en draai tegen de klok in. Je moet in staat zijn om de schroef los te draaien, maar als je nog steeds niet, ga dan naar de laatste stap.

5 Het gebruik van uw boor en een titanium boor, boor voorzichtig recht naar beneden door het midden van de schroef. Als de schroef niet vallen of niet kan worden uitgetrokken met punttang nadat het gat is door middel van de schroef, te verplaatsen naar een maat groter boor, en boor dwars door de schroef weer, het verwijderen van een beetje meer van de schroef met de grotere boor. Probeer het verwijderen van de schroef, en herhaal met grotere boren tot u de schroef verwijderd.

Hints

  • Als u eigenaar van een Apple computer, neem uw computer in een officiële Apple Store, en ze kunnen de schroef voor gratis en zonder dat je het risico geen schade aan uw computer te verwijderen. Neem andere nieuw aangeschafte computers in de winkel om de gestripte schroef te verwijderen. Bel uw winkel voordat u uw computer in.
  • Om te voorkomen dat het strippen van schroeven in de toekomst, altijd gebruik maken van de juiste maat schroevendraaier om de schroeven los te draaien op uw computer.
  • Stap 5 kan het grootste risico voor schade aan uw computer.Don't proberen deze stap totdat u alle andere stappen eerst hebben geprobeerd opleveren.