Wat gebeurt er als ik Disable Plugin-container.exe?

Wat gebeurt er als ik Disable Plugin-container.exe?


De "plugin-container.exe" proces maakt deel uit van de Mozilla Firefox webbrowser. Geïntroduceerd met Firefox 3.6.4, plugin-container.exe loopt browser plug-ins in een afzonderlijk proces. Als een plug-in, zoals Adobe Flash crasht, alleen plugin-container.exe crashes, het beschermen van Firefox uit instabiele plug-ins. U kunt deze functie uitschakelen, maar het uitschakelen van ontmaskert Firefox crashes veroorzaakt door misdragen plug-ins.

effecten

Wanneer een webpagina laadt een plug-in, Firefox laadt de de plug-in in zijn eigen plugin-container.exe proces. Plugin-container.exe loopt de plug-in en schrijft de output naar de browser Firefox-venster. Als de plug-in crashes, Firefox vervangt de plug-in op de pagina met een foutmelding. U kunt die pagina vernieuwen om de plug-in te herladen, zonder opnieuw te hoeven openen Firefox. Als u de out-of-process plug-ins uitschakelen, zal je hele Firefox-browser in plaats crashen.

alternatieven

Als plugin-container.exe wordt met behulp van een heel wat middelen op uw systeem, zou dit niet een probleem met de plugin-container.exe zelf. Het gebruik van bronnen kan worden veroorzaakt door plug-ins die in plugin-container.exe. Probeer het sluiten van webpagina's die browser plug-ins gebruiken of het beheren van uw geïnstalleerde plug-ins vanuit Firefox. Klik op het menu "Firefox", klik op "Add-ons" en klik op "Plugins" om uw plug-ins te beheren. Als plug-ins zijn een probleem veroorzaakt, uitschakelen plugin-container.exe alleen ervoor zorgen dat Firefox meer systeembronnen te gebruiken.

Het uitschakelen van Plugin-container.exe

config pagina: U kunt plugin-container.exe van Firefox over te schakelen. Type "about: config" in de Firefox adresbalk en druk op "Enter" om toegang te krijgen. Klik op de "Ik zal Be Careful, I Promise" knop wanneer de waarschuwing verschijnt; Wees voorzichtig bij gebruik van de pagina about: config. Typ "Dom.ipc" in het vak filter aan de bovenkant van de pagina met de rechtermuisknop op de "Dom.ipc.plugins.enabled 'voorkeur dat verschijnt en klik op" Toggle "in te stellen op" False. "Alle andere voorkeuren uitschakelen die beginnen met "Dom.ipc.plugins" door met de rechtermuisknop op te klikken en te klikken op "False" als ze ingesteld op true.

Specifieke Plug-ins

U kunt ook plugin-container.exe voor specifieke plug-ins in plaats van uit te schakelen voor alle plug-ins uit te schakelen. Vanuit de pagina about: config, klik met de rechtermuisknop in de lijst van voorkeuren, ga naar "Nieuw" en selecteer "Boolean." Noem het nieuwe bevoorrechte "dom.ipc.plugins.enabled.filename", ter vervanging van "filename" met de naam van de plug-in die u wilt uitschakelen, en zet de voorkeur te geven aan "False." bijvoorbeeld, de naam van de nieuwe bevoorrechte "dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll" uit te schakelen plugin-container.exe voor de Adobe Flash Player plug-in op Windows.