Hoe kan ik de hoeveelheid fysiek RAM-geheugen gebruikt als video-RAM Adjust

Hoe kan ik de hoeveelheid fysiek RAM-geheugen gebruikt als video-RAM Adjust


Goedkope desktop computers en laptops gebruiken vaak een moederbord met een geïntegreerde (on-board) video-controller, in plaats van een dedicated videokaart. De geïntegreerde video maakt gebruik van een memory aandeel uit van uw computer Random Access Memory (RAM) toegewezen. U moet het gedeeld videogeheugen configureren in het Basic Input / Output System (BIOS) setup. Het BIOS dient als een speciaal moederbord firmware voor onderdelen van uw computer en stelt u in staat om een ​​verscheidenheid van het systeem aan te passen.

instructies

1 Raadpleeg de computer of het moederbord handleiding om de toets op het toetsenbord vast te drukken op de BIOS-instellingen in te voeren. Merk op dat de sleutel vaak ofwel "del" of "F2".

2 Start je computer opnieuw op.

3 Druk op de toets op het toetsenbord (te vinden in stap 1) zodra de eerste tekst verschijnt op het scherm om de BIOS-instellingen in te voeren.

4 Navigeer naar de BIOS menu-optie meestal onder de naam "VGA Share Memory Size" met de pijltjestoetsen op het toetsenbord, en druk op de "Enter".

5 Selecteer de gewenste grootte van het geheugen (bijvoorbeeld 256MB) voor uw on-board videokaart, en druk op de "Enter."

6 Druk op de toets "F10" om de BIOS-instellingen op te slaan en druk op de toets "Esc" om de BIOS af te sluiten. Uw computer hervat automatisch opstarten.