Hoe te verwijderen van een verhaal uit Newsfeed a Friend's

Heeft uw vriend taggen je in een pijnlijke post op Facebook? Misschien heb je een beetje te verwarmd in een Facebook-politieke argument. Of misschien heb je het slachtoffer geworden van een van de beruchte Facebook spam trucs die zijn opgedoken. Het bewaken van je online profiel is een serieuze zaak en kan een grote hoofdpijn in je professionele of persoonlijke leven leiden. Maar wat het probleem, het is niet moeilijk om je bericht te verwijderen, zodat het niet zal verschijnen in newsfeeds je vrienden '.

instructies

Het verwijderen van uw eigen bericht

1 Vind het verhaal, hetzij in uw Facebook newsfeed of op de muur in je profiel.

2 Klik op de 'X' die verschijnt in de rechterbovenhoek van het verhaal wanneer uw muis eroverheen.

3 Kies de "Remove Post" optie in de keuzelijst. Uw verhaal zal nu worden verwijderd, zowel vanaf uw eigen muur en uit de newsfeeds van je vrienden.

Het verwijderen van Someone Else's Post

4 Naar de foto of bericht waarin je vriend je getagd door te kijken, hetzij in je eigen profiel, je vriend profiel, of uw eigen newsfeed.

5 Klik op de "Tag verwijderen" knop. Je zal nu untagged van de foto of status update, hoewel dit het item niet van Facebook te verwijderen, als iemand anders oorspronkelijk gepost.

6 Klik op de "Meld dit Foto" optie als je het gevoel dat het beeld in kwestie schendt uw privacy en wilt u verdere actie te ondernemen.

Hints

  • Als een Facebook-spam bot uw account heeft ge├»nfiltreerd en gepost meerdere verhalen op de muren van uw vrienden, moet u wellicht te gaan door en verwijder elk verhaal apart om het probleem op te lossen.
  • Het verwijderen van een post van uw eigen Facebook-nieuwsfeed of profiel zal niet direct het verhaal te verwijderen worden weergegeven op de muren van uw vrienden. Toch zal het de volgende keer dat je vrienden te vernieuwen hun Facebook-pagina verdwijnen.