Hoe te downloaden gratis MP3s

Hoe te downloaden gratis MP3s


Weinig mensen weten dat u Google kunt gebruiken om gratis mp3's te vinden. Google indexeert niet alleen de webpagina's, maar dossiers, evenals zodat u kunt zoeken voor hen en download gratis mp3's als je weet hoe.

instructies

1 Voordat u kunt downloaden gratis mp3's die u nodig hebt om naar zoekpagina van Google op www.google.com.

2 Typ nu "index.of" in de zoekmachine. Dit vertelt Google dat u alleen op zoek naar bestanden en niet webpagina's. Nog niet druk op enter, hebben we meer in te voeren.

3 Om Google te vertellen dat u wilt gratis mp3's type "mp3" downloaden in de zoekbalk ook. Op dit moment moet je 'index.of mp3' in de zoekbalk te hebben.

4 Nu moet u beslissen wat u zoekt. Dit kan een naam van een nummer van een artiest of een album te zijn. U vindt deze in te voeren in de zoekbalk ook. Echter, geen spaties. Gebruik periodes plaats. Bijvoorbeeld als ik wilde vinden Smashing Pumpkins nummers mijn zoekbalk zou lezen "index.of mp3 smashing.pumpkins

5 Klik nu op zoek naar plaatsen vind je gratis kunt downloaden mp3s.

6 Beginnen te klikken op links. U zult meestal vinden van een lijst van mp3s. U kunt naar hen luisteren door links te klikken op hen. Als u wilt gratis mp3's te downloaden, klik met de rechtermuisknop op het nummer en klik op 'Opslaan als', en wijzen de locatie.

Hints

  • Alleen downloaden gratis mp3's van niet-auteursrechtelijk beschermde muziek.