Hoe kan ik Gmail gebruiken als een Dropbox

Hoe kan ik Gmail gebruiken als een Dropbox


Een van de meest handige manieren van het overbrengen van een bestand van de ene computer naar de andere is gewoon te e-mailen naar jezelf. Een e-mail dienst als Gmail is toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding, zodat u een bestand kunt koppelen van de ene computer en download het naar een ander. Elk bestand kleiner is dan 25 MB kan op deze manier worden overgedragen.

instructies

1 Ga naar gmail.com en log in met uw Gmail-account, als je nog niet hebt. Klik op "Compose e-mail."

2 Voer uw eigen e-mailadres in het veld 'Aan' en alles wat je wilt - hoewel niets nodig is - in de "Onderwerp" en het lichaam gebieden.

3 Klik op 'Bevestig een bestand, "blader naar en selecteer het bestand of de bestanden die u wilt opslaan.

4 Klik op 'verzenden'. Het bericht wordt weergegeven in uw Postvak IN. U kunt nu toegang tot het bestand vanaf elke computer die u wilt door in te loggen op uw Gmail-account op die computer te klikken het bericht dat u verzonden, en te klikken op "Download" naast de naam van het bijgevoegde bestand.

Hints

  • Gmail zal niet toestaan ​​om uitvoerbare bestanden of archieven te sturen, zoals ZIP-bestanden die uitvoerbare bestanden bevatten. Dit is om de verspreiding van virussen te voorkomen. Als je precies weet wat je bestand is en weet dat het geen bedreiging vormt, kunt u de bestandsextensie wijzigen voordat het uploaden naar Gmail, camoufleren het. Wanneer u het bestand downloaden op een andere computer, gewoon het herstel van de oude bestandsnaam.