Hoe om te upgraden naar Windows XP Van Windows Millennium

Windows Millennium Edition, ook wel aangeduid als Windows ME, is een oudere versie van het Windows-besturingssysteem. Het wordt niet langer gebruikt door een groot publiek, en daarom veel gebruikers willen ME upgraden van Windows naar Windows XP. Het uitvoeren van een upgrade-installatie kunt u de gegevens op uw computer te bewaren; in te doen, je eigenlijk wisselen van het besturingssysteem, terwijl de bestanden blijven waar ze oorspronkelijk zijn opgeslagen.

instructies

1 Plaats de Windows XP-cd in de computer. Een pop-up venster verschijnt wanneer de CD wordt geladen. Klik op "Windows XP installeren" in het pop-up box.

2 Sluit alle toepassingen die momenteel actief zijn op uw computer. Er verschijnt een waarschuwing dat geeft aan dat u programma's die worden uitgevoerd. Klik op "Taak beƫindigen" in het pop-up box waarschuwing om de programma's te sluiten.

3 Klik op de "Installatie type" drop-down menu en selecteer "Upgrade (aanbevolen)."

4 Ga akkoord met de licentievoorwaarden door te klikken op de bijbehorende radio-knop en klik vervolgens op 'Volgende'.

5 Voer de 25 tekens product key. Deze bevindt zich op de cd zo dat Windows XP kwam.

6 Download bijgewerkt installatiebestanden als je verbonden bent met het internet. Als u nog niet bent verbonden met het internet, klikt u op "Next" om verder te gaan.

7 Opstarten vanaf de cd. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart en u zult worden gepresenteerd met een bericht naar een willekeurige toets om op te starten vanaf de cd. Druk op een willekeurige toets.

8 Laat Windows XP te installeren. Op dit punt, hoeft u niet om iets te doen. Windows XP is nu geĆÆnstalleerd op uw computer en uw computer wordt automatisch eenmaal reboot voltooid.