Hoe maak ik Laptop Skin ontwerpen voor gratis?

Hoe maak ik Laptop Skin ontwerpen voor gratis?


"Skins" worden gebruikt om een ​​scala aan elektronische apparaten, zoals gameconsoles, computers en mobiele telefoons te personaliseren. Hoewel u gemakkelijk kunt vinden een bedrijf dat uw favoriete ontwerp of afbeelding zal veranderen in een vinyl laptop huid, kan het product zeer kostbaar zijn. Of u nu wilt vinyl sticker papier of witte sticker papier gebruikt, kunt u ontwerpen en afdrukken van een doe-het-stijl laptop huid thuis.

instructies

1 Denk na over het totale ontwerp voor uw laptop huid. U kunt een ontwerp van de grond af te maken, gebruik persoonlijke foto's, of downloaden van een afbeelding online.

2 Meet de bovenkant van uw laptop. Het kennen van de dimensie zal u helpen bij het maken van een aangepaste-fit huid. Nadat u uw laptop hebt gemeten, verwijder stof of vuildeeltjes met een zachte doek.

3 Ga naar "Start," klik "Alle programma's" en open een beeldbewerkingsprogramma, zoals Paint, Photoshop of Paint Shop Pro.

4 Klik op het tabblad "File" en selecteer "New Image." Selecteer vervolgens het doek grootte van uw afbeelding. Gebruik de laptop behuizing afmetingen voor de hoogte en breedte. Als uw laptop behuizing groter is dan 8,5 x 11 inch, moet u de afbeelding ingesteld op 8,5 x 11 inch. Dit zijn de grootste metingen die u kunt gebruiken voor standaard vinyl sticker papier. Klik op 'Done'.

5 Voeg aangepaste ontwerpen en een achtergrondkleur om uw canvas. U kunt het schilderen en tekenen pictogrammen op de werkbalk om uw ontwerp te maken. Wilt u tekst aan uw ontwerp toe te voegen, klikt u op het tabblad "Invoegen" en selecteer de optie "Tekst".

6 Toe te voegen en de afbeelding voor je canvas door te klikken op de tab "Invoegen" en het selecteren van "Beeld." Nadat u het digitale beeld hebt op uw computer, klik op "Open." Bewerk de positie van het beeld door te klikken en slepen van de afbeelding naar de gewenste locatie.

7 Klik op het tabblad "File" en klik op "Opslaan als." Noem uw afbeelding en klik op 'Opslaan'.

8 Plaats de vinyl sticker papier (of witte sticker papier) naar beneden in de printer. Klik op het tabblad "File" en selecteer "Afdrukken."

9 Snijd het overtollige papier uit het ontwerp op uw vinyl sticker papier. Schil de steun van de sticker papier en zorgvuldig houden de huid om de schelp van uw laptop.