Hoe om te controleren de Domain Spam Blacklist

Hoe om te controleren de Domain Spam Blacklist


Elke domeinnaam die spam bevat - ongevraagde bulkmail - verschijnt op private en publieke domein spam blacklists. Verschillende websites bieden lijsten voor beide. Als u een domeinnaam, controleert u de lijsten regelmatig bij te blijven, omdat de informatie die voortdurend wordt bijgewerkt.

instructies

1 Controleer uw domeinnaam tegen publieke en private spam blacklists. Kies een gratis online dienst die zowel publieke als private domein spam blacklists (zie bronnen) verdeelt.

2 Voer de domeinnaam in een vrije spam blacklist check tool, zoals die worden aangeboden door de Blacklist Master of URIBL. De gratis spam blacklist check hulpmiddel aangeboden door Blacklist Master zal de domeinnaam te controleren tegen 48 domein blacklists.

3 Ga naar de website van uw Internet provider en meld u aan bij uw e-mailaccount. Klik op de "Instellingen" of de knop "Opties" om de Spam-functie op uw account. Bekijk de lijst met geblokkeerde e-mail en domein-adressen, die op afzonderlijke zwarte lijsten kunnen verschijnen. Niet alle Internet-providers de e-mailgebruikers aan domein adressen te blokkeren.

Hints

  • Als uw domeinnaam op een zwarte lijst verschijnt, kan de e-mail eigenaar contact opnemen met zijn Internet provider en vragen dat uw naam op de zwarte lijst van zijn e-mail.
  • U moet rechtstreeks contact opnemen met een e-mail eigenaar om uw domeinnaam van een zwarte lijst te verwijderen.