Hoe Pick een draadloze router

Een draadloze router is een apparaat dat wordt gebruikt om het local area network (LAN) van het huis of bedrijf met het internet te verbinden. Het geeft draagbare PC's een grotere mobiliteit dan een kabel router. Routers functioneren zoals firewalls omdat ze het IP-adres van elke PC van het internet te verbergen. Nieuwe draadloze router technologie werkt op de 802.11g-standaard, waardoor een grotere bandbreedte van maximaal 54 megabyte per seconde over korte afstanden. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Onderzoek de top 802.11g draadloze breedband routers voordat u er een kopen. Zoek artikelen die draadloze router beoordelingen en recensies in online en offline computertijdschriften te dekken. Een voorbeeld van zo'n website is PCMag.com. Terwijl op de homepage, voer "draadloze routers 'in het zoekvak, klik op de" Reviews "knop en druk op' Zoeken 'om evaluaties te lezen door deskundigen.

2 Ontdek lage prijzen en kortingen. Koop de router dat de beste waarde voor uw dollars geeft. "Minder duur" betekent niet noodzakelijk "niet zo goed." Fabrikanten en leveranciers soms kortingen en andere kortingen op de vermelde prijs.

3 Besteed aandacht aan de voorwaarden van de garantie. Dit is van belang bij het maken van een beslissing. Elk product wordt geleverd met een garantie pakket. Een langere garantie kan een betere ondersteuning voor het product en meer vertrouwen door de fabrikant aan te geven. Een minder garantie kan een rode vlag voor een minder betrouwbaar product.

4 Zoek uit wat is voorzien van de router ondersteunt. Niet alle draadloze routers ondersteunen dezelfde reeks van functies. Weten wat functies die u nu nodig hebben en welke je nodig hebt in de toekomst. Een aantal van de functies om rekening te houden met zijn hoge snelheid internet verbinding, basic bestands- en printerdeling, overdracht van audio- en beeldbestanden, multi-player gaming via het internet, voice over IP-ondersteuning, video streaming support en zwaar LAN te gebruiken met meerdere gebruikers .

5 Houd rekening met gebruiksgemak en configuratie voordat u een draadloze breedband router kopen.

6 Controleer de compatibiliteit met uw bestaande netwerk adapters (Ethernet-kaarten). Als sommige of alle van uw Wi-Fi-versnelling is van dezelfde leverancier, overwegen de aanschaf van een draadloze router van dezelfde fabrikant. Vendor uniformiteit betekent vaak hogere prestaties, omdat de apparatuur is getest en grondiger geoptimaliseerd en gebruikt hetzelfde communicatieprotocol.

7 Denk aan je behoefte aan snelheid. Een draadloze router kan uw internetverbinding niet te versnellen. Echter, draadloze router snelheid is belangrijk voor multiplayer gaming via het LAN of voor het oplossen van de congestie in een drukbezochte LAN.

Hints

  • Vind de beste pasvorm voor uw omgeving. Een typische draadloze router ziet eruit als een modem. De gemiddelde afmetingen van een huis apparaat zijn 6 "x 4" x 2 ", en velen hebben een antenne naald steken. Kies een stijl die goed past bij de rest van uw interieur, zodat uw bezoekers onder de indruk zal zijn.
  • De gemiddelde prijs van een nieuwe draadloze router is ongeveer $ 350.