Ik zie niet in de LCD projector op mijn MacBook Pro

Modern MacBook Pro-computers maken gebruik van een Mini DisplayPort-adapter aan te sluiten op een extern beeldscherm, zoals een lcd-projector. In normale omstandigheden zou de MacBook Pro onmiddellijk herkennen de projector en tonen een beeld op het scherm projector. Verschillende dingen kunnen voorkomen dat dit gebeurt, met inbegrip van het project instellingen, de MacBook Pro-software of de kabels aansluiten van de projector aan op de computer. Om de publieke verlegenheid te vermijden, test de projector op uw computer een ruime voorsprong van elke geplande presentatie.

MacBook Pro-instellingen

Als het scherm van de MacBook Pro niet op het LCD-projector, zodra ze zijn aangesloten verschijnt, controleren of de computer herkent de projector door te klikken op het pictogram "Displays" in Systeemvoorkeuren. Als de Mac niet ziet de projector als een tweede scherm, schakel beide apparaten. Zet eerst de projector en vervolgens op de MacBook Pro.

kabels

De meeste LCD-projectoren hebben een VGA of DVI-poort om input te accepteren van een computer, die een adapterkabel nodig heeft om verbinding te maken met een moderne MacBook Pro Mini DisplayPort. Goedkope derden kabels of adapters kan soms problematisch zijn bij gebruik met een Mac-computer. De kabels moeten voldoen aan de VESA richtlijnen v1.1.a DisplayPort Interoperability om ervoor te zorgen dat ze zullen werken tussen de verschillende merken van producten. Als u het huren van de projector en kabel, controleer dan of u geen onnodige adapters tussen de computer en de projector en dat de kabel niet geplooid, verbogen of beschadigd zijn.

projector Instellingen

Na bevestiging dat de projector is aangesloten en correct is aangesloten op de MacBook Pro, controleert u de instellingen van de projector om te zien of extra maatregelen nodig zijn. Dit kan variƫren per model. Veel projectoren beschikken over een "Source" knop, die kan worden geschakeld om verschillende input bronnen te accepteren. Kies "VGA", "DVI" of "PC", afhankelijk van de beschikbare opties. Als je niet bekend bent met de instellingen van de projector zijn, lees de gebruiksaanwijzing.

software Upgrades

In 2010 en 2011 werden enkele modellen van de MacBook Pro bekend dat er problemen aansluiten van externe displays, met inbegrip van LCD-projectoren hebben. In mei 2011 bracht Apple een software-update om problemen op MacBook Pro computers met de OS X 10.6.7 Snow Leopard besturingssysteem op te lossen. Ongeacht welk besturingssysteem je MacBook Pro wordt gebruikt, controleren op beschikbare upgrades, vooral als u moeilijkheden ondervindt. Het zoeken naar beschikbare updates Selecteer "Over deze Mac" in het Apple-menu en klik op de "Software Update" knop.