Hoe te verwijderen LightScribe Software

LightScribe System Software is ontworpen voor het creëren van CD en DVD labels thuis. Het heeft een eigen bibliotheek van verschillende ontwerpen en maakt het ook mogelijk om je eigen te maken. Wanneer de software voor het eerst op de markt kwam, zou het komen in combinatie met de installatie van een ander product. Deze versie heeft geen uninstall-functie bevatten, en zou niet opduiken in de Add / Remove Programs functie van Windows. Echter, kunt u de nieuwe versie van LightScribe gratis te downloaden. Deze versie bevat de uninstall-functie en je kunt het verwijderen met behulp van Add / Remove Programs.

instructies

1 Ga naar LightScribe.com (zie link in het gedeelte Bronnen) en klik op de link "Nu downloaden" om de nieuwe versie van LightScribe-software te downloaden. Klik op "Yes" om de installatie bestand op te slaan op uw computer.

2 Dubbelklik op het opgeslagen bestand en klik op "Yes" om de installatie van LightScribe beginnen.

3 Volg de installatie-instructies van de wizard om de software te installeren op uw pc (je zou kunnen hebben om de computer opnieuw op te starten als de wizard u om dit te doen).

4 Ga naar het menu Start nadat de installatie is voltooid en klik op 'Configuratiescherm'.

5 Dubbelklik op het pictogram "Add / Remove Programs".

6 Klik op het pictogram "LightScribe" om deze te markeren en klik op "Installatie ongedaan maken."

7 Herstart uw computer na het verwijderen is voltooid.