Hoe PDF formulieren van Word-documenten maken

Wanneer u gevoelige informatie originele informatie in een Microsoft Word-document te delen of te bewaren en archiveren, kunt u het Word-document omzetten naar PDF-formulier. De PDF of portable document format, is eigendom van Adobe Systems en vereist dat u Adobe Reader gebruiken om het document te bekijken. Omdat u een PDF-formulier in Adobe Reader niet kunt bewerken, het bestand is veiliger dan een Word-document. Om een ​​PDF-formulier uit een Word-document wilt maken, moet u de Opslaan als in Microsoft Word.

instructies

1 Klik op het tabblad "File" en vervolgens op "Opslaan als." Typ een naam voor het bestand in de "File Name" box.

2 Klik op de "Opslaan als type" drop-down box en selecteer "PDF (* .pdf)."

3 Vink het vakje "Open bestand na de publicatie van" als u Adobe Reader nodig om het bestand te openen nadat u het op te slaan.

4 Controleer de kogel met het label "Minimale grootte (online publiceren)" als u de grootte van het bestand of de kogel het label te verminderen "Standaard (online publiceren en afdrukken)" als u het document op te slaan op een hoog kwaliteitsniveau.

5 Klik op de knop "Opties" en bepalen welke pagina's u wilt afdrukken. Daarnaast kunt u uitvoeropties selecteren en kiezen of u wilt tekenen, het bewerken van tekst en andere markeringen te drukken.

6 Klik op de knop "Save", zodat Word-document als PDF-bestand opslaat.