Hoe de herstelpartitie gebruiken op een HP-computer

Hoe de herstelpartitie gebruiken op een HP-computer


Het herstel partitie op een HP-computer is van onschatbare waarde als u vindt dat het nodig is om de softwarecomponenten van uw persoonlijke computer te herstellen naar hun oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit kan handig zijn wanneer uw computer is geïnfecteerd door virussen of malware. Om het gebruik van de recovery-partitie te vergemakkelijken, HP omvat het programma Recovery Manager om u te begeleiden door het proces van het herstellen van uw systeem.

instructies

1 Klik op de "Start" knop van uw bureaublad. Ga naar de map "Recovery Manager" in "Alle programma's." Klik op het pictogram "Recovery Manager".

2 Selecteer "Geavanceerde opties", gevolgd door "System herstel." Klik op 'Volgende'. Uw computer wordt opnieuw opgestart en daarna weer start de Recovery Manager. Als alternatief kunt u ook het herstelproces starten door op F11 te drukken wanneer het HP-logo verschijnt wanneer de computer wordt opgestart.

3 Selecteer "Systeemherstel" en klik op 'Volgende'. Als de Recovery Manager vraagt ​​of u wilt gebruik maken van Microsoft System Restore, klikt u op "Nee."

4 Bewaar al uw belangrijke bestanden door te klikken op de "back-up van uw bestanden eerst" optie en volg de aanwijzingen op het scherm.

5 Klik op "Next" om het volledige herstel te starten. Uw computer zal eerst te wissen al je oude gegevens en vervolgens toegang tot de recovery-partitie voor het besturingssysteem te herstellen zoals het oorspronkelijk was geïnstalleerd en geconfigureerd door HP. Dit proces zal enige tijd duren.

Hints

  • Met behulp van de Recovery Manager zal alle bestanden en veranderingen die u hebt gemaakt om het systeem te verwijderen.