Hoe Set Mail Headers

Een e-mail header is een verzameling van informatie over de afzender in HTML-formaat. Onder de opgenomen informatie is het e-mailadres van de afzender, de adressen van IP's en mailservers waardoor de e-mail is gestuurd, en een tijdstempel dat vertelt wanneer de e-mail gestuurd werd. Wanneer een e-mail wordt geopend, wordt de kopinformatie gecodeerd meestal niet gezien in de e-mail zelf, tenzij de optie is ingeschakeld. Het is mogelijk om toevoegen, verwijderen of aanpassen van de HTML-informatie met uw eigen e-mails die u verstuurt. Bijvoorbeeld, kunt u een afbeelding profiel handtekening douane achtergrondkleur of met uw e-mails toe te voegen.

instructies

Het instellen van de e-mail header

1 Open uw Windows-e-mailprogramma (Outlook Express, Windows Mail, etc). Open een lege e-mail om een ​​nieuw bericht te maken. Op de top menu balk van het nieuwe bericht, klik op "Edit" en vervolgens "Bron bewerken." Drie tabbladen zal verschijnen aan de onderkant van de e-mail.

2 Klik op het tabblad 'Source' om de generieke code te bekijken voor uw nieuwe bericht. Hier kunt u HTML-code, achtergrondkleur en afbeeldingen in te voegen.

3 Klik op het tabblad "Preview" om uw wijzigingen te bekijken. Als u uw e-mail correspondentie te voeren, klikt u op het tabblad "Edit".

4 Wilt u uw wijzigingen als een sjabloon op te slaan, gaat u naar de menubalk en klik op "File" en "Save." De naam van de e-mail alles wat je wilt (bijvoorbeeld, "Template") en sla het op een toegankelijke gebied, zoals de documenten map of het bureaublad.

5 Wanneer u wilt dat de e-mail te gebruiken met de aangepaste header, ga naar waar je de e-mail hebt opgeslagen en open het om uw correspondentie te schrijven.

Hints

  • Windows Live Mail is geen optie "Bron bewerken" voor het instellen van e-mail headers.