Wat doet een iTunes Card doen?

Wat doet een iTunes Card doen?


Een iTunes Card is een gift card die kan worden besteed aan een van de beschikbare in de iTunes Store wordt beheerd door Apple-producten - producten omvatten digitale muziek en films, mobiele apps en podcasts. Kaarten kunnen worden gekocht en online ingewisseld via de iTunes Store, en de fysieke versies zijn ook te koop in de traditionele winkels. Controleer de iTunes Store voor meer informatie over producten die momenteel beschikbaar voor aankoop - bepaalde inhoud, zoals filmverhuur, is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd. In de VS kaarten kunnen worden gekocht met een waarde van $ 15, $ 25 of $ 50 van dit schrijven.

De Apple iTunes Store

Apple's iTunes software is vrij van Apple.com/itunes te downloaden en beheert muziek, video en apps op een pc. Daarnaast beheert het synchroniseren met een bereik van draagbare apparaten (met inbegrip van de iPhone en iPad) en biedt toegang tot de online iTunes Store van Apple, het aanbieden van een breed scala aan muziek, films, mobiele apps, e-books en podcasts. Nadat iTunes is gedownload en geïnstalleerd, kan de iTunes Store worden geraadpleegd via de link aan de linkerzijde.

Het kopen van een iTunes Card

Om een ​​iTunes-kaart te kopen, start iTunes en volg de "iTunes Store" link aan de linkerzijde van de programma-interface. Klik op de "Koop iTunes Gifts" link aan de rechterkant en een nieuw scherm verschijnt, zodat u gift codes die via e-mail kunnen worden verzonden of uitgeprint kopen. De codes op deze digitale producten volgen de indeling van de codes op de fysieke iTunes kaarten beschikbaar in winkels. Fysieke iTunes-kaarten kunnen ook worden gekocht en verzonden rechtstreeks aan u of de ontvanger van het geschenk. Een Apple iTunes Store-account is vereist om een ​​aankoop te doen.

Het inwisselen van een iTunes Card

Start de iTunes-software en klik op de "iTunes Store" koppeling aan de linkerkant om een ​​iTunes-card af te lossen. Klik vervolgens op de link "inwisselen" dat aan de rechterkant wordt weergegeven. Voer de Code inwisselen gevonden op uw gift card of in de e-mail die u heeft ontvangen. U wordt gevraagd in te loggen op uw iTunes Store-account of registreer voor een als je nog geen account hebt aangemaakt. Het saldo van de kaart wordt bijgeschreven op uw iTunes Store-account en kan vervolgens worden gebruikt om de inhoud uit de winkel te kopen. iTunes kaarten kunnen ook worden ingewisseld via de iTunes app op een iPhone, iPod touch of iPad - de app te openen, tikt u op "Music" en vervolgens op "Redeem" om de code in te voeren.

verdere Help

Het proces van het kopen en inwisselen van een iTunes-kaart is een eenvoudige één, en het is onwaarschijnlijk dat u zult tegenkomen problemen. Als u problemen ondervindt in verband met een gift card te doen, moet je eerste aanloophaven de officiële iTunes ondersteuningspagina's op Apple.com/support/itunes. Blader door de onderwerpen of uitvoeren van een trefwoord zoeken naar oplossingen die specifiek zijn voor het probleem dat u ondervindt te vinden.