Hoe kan ik PDF-bestanden te uploaden naar een Amazon Kindle

Hoe kan ik PDF-bestanden te uploaden naar een Amazon Kindle


U kunt PDF-bestanden uploaden naar uw Amazon Kindle met behulp van twee methoden. Een USB-connector kabel is voorzien van de Kindle, die wordt aangesloten op uw computer voor het eenvoudig uploaden met behulp van file management programma van de computer. Anders, Amazon biedt een document-conversie dienst die het PDF-bestand ontvangt via e-mail, zet deze om naar een Kindle .azw bestand, indien gewenst, en dan uploadt het bestand naar je Kindle. Kindle-versie 2 en later zijn in staat om PDF-bestanden weer te geven, terwijl de Kindle 1 vereist dat PDF-bestanden worden geconverteerd voor weergave op de Kindle.

instructies

USB uploaden

1 Steek de USB-connector kabel in de poort op de Kindle en vervolgens in een van de USB-poorten van uw computer.

2 Selecteer "Open de map om bestanden te bekijken" in het pop-up venster.

3 Navigeer naar de map met de PDF-bestanden op uw computer.

4 Selecteer de bestanden die u wilt verplaatsen, houdt u de cursor over de geselecteerde bestanden en klik met de rechtermuisknop en kies "Kopiëren" in het pop-up menu.

5 Klik met de rechtermuisknop nogmaals terwijl u de cursor over de map "Documents" op je Kindle, en selecteer "Plakken" uit het pop-up venster.

6 Laat de bestanden volledig over te dragen, en klik op het pictogram om veilig hardware en media op de werkbalk van uw computer te verwijderen - u kan nodig zijn om te klikken "Verborgen pictogrammen weergeven eerste - en selecteer". Eject Amazon Kindle "

E-mail uploaden

7 Navigeer naar de "Manage Your Kindle" pagina op Amazon.com en log in op uw account.

8 Typ het e-mailadres of adressen die u van plan bent te gebruiken om de PDF-bestanden te e-mailen naar de Kindle e-mail te uploaden naar je Kindle. Alleen deze e-mail accounts zijn toegestaan ​​om e-mails met bestanden te uploaden naar je Kindle sturen. Amazon.com zetten het op deze manier om spam vanwege de kosten die worden geassocieerd met een aantal file transfers te voorkomen.

9 Open de e-mailaccount die u gebruikt om de bestanden te verzenden en voer de juiste e-mailadres voor uw Kindle. Dit is het e-mailadres van het apparaat is toegewezen wanneer u uw Kindle geregistreerd, bijvoorbeeld, [email protected] U kunt ook de alternatieve adres dat de bestanden gratis, dat is [email protected] overdraagt ​​gebruiken. De @ kindle.com adres stuurt het PDF-bestand naar je Kindle met een kleine vergoeding via het 3G-netwerk, met ingang van april 2011. De @ free.kindle.com stuurt ze kosteloos over de Wi-Fi-netwerk.

10 Bevestig het PDF-bestand dat u wilt uploaden naar uw Kindle aan de e-mail. Als u het bestand geconverteerd naar de .azw Kindle-formaat wilt, type "Convert" in de onderwerpregel. Bijgevoegde bestanden van 50 MB of kleiner worden geaccepteerd; de bestanden kunnen worden geritst. De door Amazon.com beperkingen tot 25 of minder documenten die minder dan 15 verschillende Kindles kan worden verzonden bevestigen.

11 Stuur de e-mail naar het opgegeven Kindle e-mailadres, die het omzet indien gewenst en dan uploadt naar uw Kindle. De Kindle's Wi-Fi-schakelaar moet zijn ingeschakeld om het bestand te ontvangen.

Hints

  • De vergoeding voor PDF-documenten via e-mail uploaden via het 3G-netwerk is 15 cent per megabyte binnen de Verenigde Staten, of 99 cent per megabyte voor een Kindle gebruiker buiten de VS, met ingang van april 2011.
  • PDF-bestanden met Digital Rights Management (DRM) beperkingen kunnen niet open op je Kindle. Controleer de permissies als een bestand werkt niet op de Kindle.