Hoe kan ik een MS Word Button Maak op een werkbalk

Dankzij de integratie van Visual Basic Editor, heeft Microsoft Word meer dan een gewone tekstverwerkingsprogramma geworden. Met Microsoft Word, kunt u nu ontwerpen die tekstvakken omvatten, drop-down list boxes en zelfs optie knoppen te maken. Maar wat je misschien niet weten is dat je ook aangepaste werkbalken met MS Word bedieningsknoppen kunt maken.

instructies

Hoe kan ik een MS Word Button Maak op een werkbalk

1 Creƫer je eigen macro. Deze macro zet de voorkeuren voor uw toolbar button. Selecteer macro's. Je zult dit zien in het menu "Extra" onder "Macro." Selecteer het bestand of de sjabloon die u binnen deze macro wilt opslaan. Geef uw macro een naam en selecteer "Create." Je ziet nu de Visual Basic Editor belasting op uw pagina.

2 Maak je gereedschapskist. Selecteer "aanpassen", die u vindt in het menu "Extra". Selecteer het tabblad "Werkbalken", gevolgd door "Nieuw." Noem uw werkbalk. Sleep de werkbalk in het document dat u wilt gebruiken in. Selecteer het tabblad "Opdrachten". Trek je macro in uw werkbalk. Zorg ervoor dat je het in de locatie waar u wilt dat uw knop.

3 Voorkeuren instellen voor uw knoop. Binnen de "Custom" dialoogvenster, selecteert u "Wijzigen Selection." Kies tekst en afbeeldingen van de weergegeven opties. Klik op "Name" in het menu "Modify selectie". Voer een naam voor de knop. Verander afbeelding knop. U kunt elke afbeelding die u op uw PC hebt opgeslagen gebruiken. Druk op "Save".