Hoe krijg je een website die staat vermeld op de belangrijkste zoekmachines voor gratis

Hoe krijg je een website die staat vermeld op de belangrijkste zoekmachines voor gratis


Als je een website hebt, is het meestal een goed idee om uw site vermeld op de belangrijkste zoekmachines. Het internet is een grote plaats, en met miljoenen pagina's voor zoekmachines te indexeren, er is veel concurrentie die er zijn. Tenzij je een goed bedrag van de start-up geld, is het misschien een lastige taak om uw website te zien zijn in de zoekresultaten lijken. Toch, door het volgen van een aantal eenvoudige stappen, kunt u de zichtbaarheid van uw website te verhogen en verhogen de kans dat je wordt genoteerd op de belangrijkste zoekmachines.

instructies

1 Registreer uw link bij de zoekmachines waar u wilt dat uw site verschijnen. Alle grote zoekmachines, zoals Yahoo! en Google, een site indiening formulier kunt u gebruiken om uw site toe te voegen aan hun databases. Echter, zelfs nadat u uw site toe te voegen, kan het weken duren voor het te verschijnen in de zoekresultaten. (Zie Bronnen voor koppelingen naar de site van formulieren voor het aanvragen.)

2 Voeg trefwoord-rijke inhoud aan uw site. Als u een site over diepzeevissen, zorg ervoor dat je content die namen van de vis die de gebruikers kunnen zoeken naar evenals de visserij tips, apparatuur en boten die betrekking hebben op het onderwerp heeft toe te voegen. Hoe meer relevante inhoud op uw site, hoe makkelijker het zal zijn voor zoekmachines te vinden en indexeren.

3 Voeg meta-tags om uw website. Wanneer u mappen of de inhoud toe te voegen, moet u in staat om "tag" deze inhoud met zoekwoorden die het onderwerp bij de hand relevant zijn. Wanneer u deze tags toe te voegen, wordt het gemakkelijker voor zoekmachines te identificeren en te indexeren van uw inhoud. Merk op dat het zeer belangrijk dat uw labels rechtstreeks verband houden met uw inhoud, anders zoekmachines zullen niet indexeren van uw site correct.