Hoe om te doen Blog TV op een Mac

Hoe om te doen Blog TV op een Mac


BlogTV kan iedereen zich aanmelden voor een gratis account aan en beginnen met uitzenden via de Safari-webbrowser die Apple wordt geïnstalleerd op elke recente Mac. De iMac en Apple laptops hebben een ingebouwde FaceTime HD-webcams die record audio en video. Deze hardware werkt automatisch met BlogTV. Als u een desktop Mac, moet u een webcam aansluiten op uw USB-poort Mac voordat je kunt uitgezonden op TV Blog.

instructies

1 Steek de USB-kabel van uw externe webcam op een USB-poort van uw Mac of uw Mac een ingebouwde FaceTime HD webcam heeft. De ingebouwde camera bevindt zich boven het scherm van de iMac en Apple laptops.

2 Klik op 'Safari' in het Dock van Mac en ga naar Adobe's installeren Adobe Flash Player website (adobe.com/flashplayer/). Download de laatste versie van de Adobe Flash Player op je Mac. Quit Safari. Dubbelklik op het Flash Player-installatieprogramma DMG-bestand. Dubbelklik op het "Install Adobe Flash Player" app om de meest recente versie van de Flash Player op uw Mac te installeren.

3 Launch Safari en ga naar de website BlogTV (blogtv.com).

4 Klik op "Aanmelden" aan de bovenkant van de pagina. Het venster "Join Us" verschijnt.

5 Maak een gebruikersnaam en wachtwoord, voer uw e-mailadres in, selecteer uw land en de staat van het pull-down menu's. Klik op het pull-down menu's om uw geboortedatum in te voeren. Lees de Gebruiksvoorwaarden, klik vervolgens op de "Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden" box. Klik op de "Go For It" knop. Een welkome boodschap verschijnt.

6 Start uw e-mailtoepassing. Open het e-mailbericht naar u gestuurd van BlogTV en klik op de embedded link naar de rekening sign-up te voltooien.

7 Klik op "Broadcast Now" aan de bovenkant van de BlogTV pagina. Uw BlogTV verschijnt.

8 Klik op "Start Broadcasting." Klik op de naam van een categorie voor je kanaal, zoals 'Entertainment' of 'News and Views. "

9 Selecteer "Klik hier om te beginnen met uitzenden." De Adobe Flash Player Settings "venster verschijnt, met de boodschap dat BlogTV wordt de toegang tot uw camera en microfoon Mac's aanvragen. Klik op" Allow. "Je webcam is nu verbonden en de uitzending op BlogTV. Kijk in de camera en praten of uit te voeren. Iedereen die klikt op de miniatuur van uw account naam op de BlogTV website live streaming video te zien vanaf je Mac.

10 Klik op 'Bewerken' onder uw naam als u wilt uw profiel te bewerken, typt u in een korte biografie in de "Mini Bio" tekstvak, of een verklaring in de "Statement" tekstvak. Klik op 'Bestand kiezen' naast 'mijn profiel Afbeelding. " Een doos geopend. Klik op een map op je Mac dat de afbeelding die u wilt gebruiken om jezelf te vertegenwoordigen op BlogTV bevat. Klik op het bestand om het te selecteren en klik op 'Kies' om het te uploaden naar je BlogTV profielpagina. Klik op 'Werk mijn profiel "om de wijzigingen op te slaan.