Hoe te gebruiken Vier Sprekers tijdens Eenmaal op een ASUS PC

Hoe te gebruiken Vier Sprekers tijdens Eenmaal op een ASUS PC


Personal computers, zoals die door ASUS en andere fabrikanten, zijn gebouwd om een ​​enkel paar luidsprekers van de computer via de audio-uitgang tegemoet te komen. Als u vier luidsprekers gebruikt, moet u een eenvoudige adapter. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten op uw ASUS PC en geniet van het geluid van vier sprekers totaal. Omdat er geen verschil tussen de audio-uitgangen van ASUS PC's en andere personal computer modellen, kunt u deze methode gebruiken om vier sprekers werken met andere computers ook.

instructies

1 Steek de stekker van de Y-adapterkabel aan op de audio-uitgang op het achterpaneel van de ASUS PC. De audio-uitgang zal een groen-gekleurde vrouwelijke minijack op het achterpaneel zijn.

2 Steek de mannelijke mini-aansluiting verbonden met de eerste set luidsprekers in een van de vrouwelijke minijack stekkers van de Y-adapter.

3 Steek de mannelijke mini-aansluiting verbonden met de tweede set luidsprekers in de resterende vrouwelijke minijack stekker van de Y-adapter.

4 Plaats de luidsprekers in de locaties die u wenst.

5 Steek de stekker uit elke set luidsprekers in een stopcontact of stekkerdoos. Schakel de stroom naar de luidsprekers en het volume aan te passen als dat nodig is.