Griezelig tekenstijlen

Fonts kunnen een belangrijke rol spelen in het creëren van gestileerde ontwerpen voor artwork, posters en presentaties. Griezelig fonts zal goed werken wanneer het proberen om een ​​thema-stuk van het werk, zoals een uitnodiging van Halloween of een afbeelding van uw donkere kant in schriftelijke communicatie met vrienden te maken.

u Murderer

Spook uw vrienden en familie met een Halloween bericht geschreven met de "U Murderer" font. De U Murderer lettertype ontleent zijn inspiratie uit horrorfilms en heeft een bepaalde bloeddorstige verschijning. De iets slordige doopvont eruit ziet alsof hij is in het bloed kunnen zijn geschreven door iemand die op de rand van de waanzin, vooral als u kiest voor een karmozijnrode font color.

Trinigan FG

De "Trinigan FG" font zullen bekend zijn bij de fans van de populaire film "The Nightmare Before Christmas" te zijn, omdat het werd gebruikt voor zijn promotie-posters en kunstwerken. Deze gotische Victoriaanse stijl lettertype zal onmiddellijk geven uw werk een spookachtige verschijning, ongeacht wat de boodschap kunnen zijn.

wild Wood

De "Wild Wood" font is griezelig omdat het kale boomtakken verwerkt in de belettering van een griezelig, verontrustend lettertype te creëren. Je zou zelfs kunnen worden herinnerd aan Washington Irving's "The Legend of Sleepy Hollow 'of een achtervolgd bos uit een enge film. "Wild Wood" zal zeker zet je publiek op scherp.

Bloed van Dracula

Niets kon spookier dan een vampier en de meest beroemde vampier van alle heeft nu zijn eigen lettertype: ". Bloed van Dracula" Dit gotische lettertype eruit zou kunnen zien dat de cover van "Nosferatu" moet worden sieren maar de druipend van het bloed geeft een extra visuele aantrekkingskracht op liefhebbers van horror en graphics.