Hoe om te veranderen hoe Microsoft Word opent in Internet Explorer

Wanneer u klikt op links in webpagina's die leiden tot bestanden die thuishoren in Microsoft Word zijn, zoals .DOC, kan Internet Explorer dit document te openen in een nieuw tabblad of Word zelf kan openen om het bestand af te handelen. U kunt uw voorkeur instellen vanuit Windows, zodat dit soort schakels in precies de manier waarop u wilt worden behandeld. Hoewel Woord is het standaardprogramma voor types tekstverwerking bestanden, kunt u Internet Explorer liever om ze te openen als je niet van plan om elke bewerking te doen.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens op 'Computer'.

2 Klik op "Extra" en vervolgens op "Mapopties."

3 Klik op het tabblad "Bestandstypen".

4 Scroll naar beneden de "Geregistreerde bestandstypen" lijst totdat u de "Microsoft Word-document" entry te vinden.

5 Klik op dit bericht en klik vervolgens op 'Geavanceerd'.

6 Klik op het selectievakje aan de linkerkant van de "Open Web documenten op zijn plaats" de toegang tot Internet Explorer openen Word-documenten te maken. Anders laat u het selectievakje leeg.

Hints

  • Vanuit het venster "Geavanceerd", klikt u op het vakje aan de linkerkant van de "Open Web documenten op zijn plaats" de toegang tot Internet Explorer openen Word-documenten te maken. Anders laat u het selectievakje leeg om Word geopend wanneer u klikt op links die leiden tot documenten.
  • U kunt op de "Bladeren in hetzelfde venster" checkbox gevonden in het venster 'Geavanceerd' als u wilt dat Internet Explorer om Word-bestanden te openen in een apart tabblad in hetzelfde venster.