Hoe te branden Photoshop Elements Projects naar een Roxio DVD

Hoe te branden Photoshop Elements Projects naar een Roxio DVD


Photoshop Elements is een software product gemaakt voor het bewerken van foto's. Sommige Photoshop Elements gebruikers talloze uren bewerken van foto's, waaronder transport en veilige opslag van groot belang voor deze bestanden maakt. Het branden Photoshop Elements projecten Roxio DVD's is een opslag optie die eenvoudig transport mogelijk maakt op een lichtgewicht DVD.

instructies

1 Save Photoshop Elements projecteert op uw computer. Dit wordt gedaan door te klikken op de tab "File" in de linkerbovenhoek van het programma en het selecteren van "Opslaan als ...". Noem het bestand en sla het op de gewenste locatie.

2 Plaats een lege Roxio DVD in uw dvd-brander. Klik op de "Open / Close" knop om de lege dvd in de computer te laden. Een map wordt zodra de DVD is geladen pop-up.

3 Sluit het pop-up map. U zult waarschijnlijk geen behoefte aan een van deze programma's, tenzij u liever een ander brandprogramma.

4 Klik op het pictogram "My Computer" op uw bureaublad. Selecteer het station met de DVD. Dit is meestal D: \ of F: \ op de meeste computers. Dubbelklik op de map, zodat het opent in een lege map.

5 Open de map waarin u de Photoshop Elements-bestanden in een apart venster opgeslagen. Dit zal u toelaten om toegang te krijgen tot de Photoshop Elements-bestanden op hetzelfde moment als de DVD-map.

6 Selecteer alle bestanden die u wilt om de dvd te branden door de "CTRL" toets ingedrukt terwijl elk bestand klikken. Zodra alle bestanden zijn geselecteerd, klik met de rechtermuisknop op een bestand. Selecteer "Kopiƫren" uit de lijst met opties die opduikt.

7 Open de DVD-map en breng het naar voren. Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer de "Plakken" optie in de lijst die omhoog komt. Laat alle bestanden te plakken naar deze locatie.

8 Klik op de "Schrijf naar CD" optie in de toplijst regel van de DVD-map. Dit zal Windows Media vragen te openen, zodat u extra bestanden toe te voegen of klik op "Branden op schijf 'in de rechter bovenhoek. Laat DVD volledig buffer en elk bestand te branden. Zodra bestanden worden gedaan branden op de Roxio DVD, zal de DVD van de DVD-brander pop.