Hoe kan ik pictogrammen op Photobucket Maak

Photobucket is een populaire foto hosting website en na verloop van tijd is gekomen om zijn gebruikers meer functies dan eenvoudige foto hosting aanbieden. Naast de mogelijkheid om uw albums te organiseren, kunt u nu zelfs uw foto's te bewerken online met de Photobucket editor. Daarom, als u een pictogram van een foto te maken, kunt u pictogrammen op Photobucket waar uw foto's al zijn opgeslagen te maken.

instructies

1 Meld u aan bij uw Photobucket-account. Zoek de foto die u wilt een icoon te maken als het beeld is al in uw Photobucket-account. Als het niet, dan klikt u op de "Upload" knop en selecteer de foto van de harde schijf van uw computer te uploaden.

2 Klik op de knop 'Bewerken' boven de foto die u wilt een icoon te maken gevestigd. U wordt doorgestuurd naar het bewerkingsscherm.

3 Klik op de "Formaat" knop. Klik op het vakje "Present Sizes 'en voer de waarden (in pixels) die u wilt uw icoon te zijn in de" New Size "tekstvakken. Typisch, een icoon is 32 pixels bij 32 pixels of 16 pixels bij 16 pixels, maar u kunt jouwe iets groter of kleiner als u wenst te maken. Hou de breedte en hoogte waarden hetzelfde, zodat uw pictogram is een perfect vierkant. Klik op de knop "Apply" om uw pictogram te slaan.

Hints

  • Gebruik de meegeleverde embed code zich onder uw pictogram om het pictogram insluiten om uw social networking profiel of persoonlijke website.
  • De afmetingen van een foto om een ​​pictogram op Photobucket permanent verandert het beeld in uw Photobucket-account, dus als je een kopie van de oorspronkelijke grootte wilt als goed, het uploaden van de foto op uw rekening twee keer.