How to Get Rid van Windows Klik Virus

Een "Windows Klik op" virus is een type computervirus waarvan bekend is dat computers met het Windows-besturingssysteem te infecteren. Naast het feit dat irritant, kan dit virus ook vertragen de algehele snelheid en prestaties van uw computer. Het verwijderen van de Windows Klik virus van uw computer is een eenvoudig proces - u hoeft alleen maar een "Antivirus" computerprogramma om de benodigde bestanden te verwijderen.

instructies

1 Download en installeer antivirussoftware op uw computer. Dit is een soort computerprogramma dat op zoek gaat naar virussen op uw computer (met inbegrip van de Windows Klik virus) en permanent verwijdert ze. Je kan kiezen voor een programma zoals Symantec Norton Antivirus te kopen, of te gaan met een gratis alternatief zoals AVG Antivirus. Welke methode je ook kiest, download en installeer het programma op uw machine.

2 Update uw "Virus Definitions." Dit zijn bestanden die het antivirusprogramma zal gebruiken om schadelijke software te identificeren op uw computer. De meeste programma's (zoals AVG Antivirus) worden bijgewerkt door het selecteren van "Update" in het menu "Help" in het hoofdvenster. Als u gebruik maakt van Norton Antivirus, moet u een programma genaamd "LiveUpdate" (toegankelijk via de map "Norton Antivirus" van het menu "Start") uit te voeren.

3 Doe een volledige systeemscan van de harde schijf van uw computer. Dit zal nader onderzoeken alle bestanden op uw computer totdat het lokaliseert degenen die worden uitgevoerd de Windows Klik virus (evenals alle andere virussen en andere vormen van malware die u kunnen zijn besmet met). Zodra deze bestanden worden geïdentificeerd, kunt u het "verwijderen" optie in het programma om ze permanent te verwijderen van uw computer te selecteren.

Hints

  • Voer een volledige systeemscan uit van de harde schijf van uw computer ten minste eenmaal per week om ervoor te zorgen dat de Windows Klik virus niet is weer verschenen. Ook dit zal helpen houden u beschermd tegen extra virussen en bespaart een hoop verdriet in de toekomst.