Hoe een telefoonnummer Chat Line kopen

Hoe een telefoonnummer Chat Line kopen


Telefoon praatje lijnen verbinden mensen uit de hele buurt om over de hele wereld om te praten over politiek, sex, kunst en elk ander onderwerp. Een telefoon chat-lijn kan worden bediend vanaf elke locatie, kan een lucratieve business te bewijzen en kan de bevrediging van het verbinden van mensen voor een gesprek, vriendschap of liefde te brengen. Telefoon chat-lijnen zijn vergelijkbaar met online chatrooms als partijen zal inschrijven en chat met individuen of groepen.

instructies

1 Bepaal het type van de chatroom die u wilt starten. Om voor u om de juiste telefoon chat-lijn kiezen om te kopen, moet u uw doelgroep en het soort functies die voor u belangrijk zijn bij het vaststellen van uw telefoon chat-lijn weten. Bijvoorbeeld, er zijn telefonische chatlijn providers die audio muziek, langer voicemail groeten en de mogelijkheid om berichten van andere gebruikers te verzenden en ontvangen mogelijk te maken.

2 Begrijp van tevoren de aard van de mensen die je wilt targeten voor uw toestel chatten lijn. Hoe specifieker je bent met de aard van de mensen die zich abonneren op uw chat-lijn hoe meer geld je bespaart als je klaar bent om te adverteren zijn. Bepaal of je wilt het opzetten van een telefonisch gesprek lijn op basis van religieuze voorkeur, seksuele geaardheid, hobby's of andere belangen.

3 Wettelijk vaststellen van uw bedrijf met een EIN-nummer. Bij de aanschaf van een telefoon chat-lijn kan niet worden verplicht voor u om een ​​bedrijf te bezitten, maar voor boekhoudkundige doeleinden en ook om jezelf te beschermen tegen rechtszaken, overwegen het inhuren van een advocaat of Certified Public Accountant aan uw bedrijf of LLC wettelijk vast te stellen. U kunt ook het bedrijf zelf vast te stellen door te gaan naar uw minister van Buitenlandse Zaken van de website. Uw EIN-nummer kan worden verkregen door te gaan naar de website van de IRS of contact opnemen met de IRS via de telefoon.

4 Kies een telefoon chat-lijn provider om diensten te kopen. Als de vrijheid voor u belangrijk is, selecteert u een telefoon chat-lijn provider die al het werk voor u zal doen, met inbegrip van het ontvangen van betaling van uw abonnees. U kunt vele chatlijn aanbieders online te vinden.

5 Test elke functie van uw telefoon chat-lijn voor u uit te geven het nummer voor abonnees. Heeft u een collega te testen het systeem door het opzetten van rekeningen en het gebruik van alle functies van het toestel chat-lijn te zorgen dat alles goed werkt

6 Adverteer uw telefoon chat-lijn na de aankoop ervan. U kunt commerciële en radio ruimte op basis van uw doelgroep te kopen, en ook een website te maken. Als u niet bedreven in copywriting of het maken van websites die u kunt huren freelance webdesigners en copywriters door te gaan naar getafreelancer.com of Elance.com.