Hoe kan ik mijn computer herstellen naar de Factory Date

Hoe kan ik mijn computer herstellen naar de Factory Date


Het Windows-besturingssysteem bevat een functie genaamd Systeemherstel, waarmee gebruikers hun computer terug naar een eerdere staat. Dit is vooral handig als uw computer een virus heeft verworven of werkt niet meer goed functioneert. Indien nodig, kunt u de pc herstellen naar de fabriek datum, die de systeembestanden en instellingen teruggezet naar hun oorspronkelijke staat.

instructies

1 Log in op uw pc met een account die beheerdersrechten heeft. Alleen beheerders kunnen het hulpprogramma Systeemherstel gebruiken.

2 Open het menu "Start" en uitbreiden van de "Alle Programma's" lijst.

3 Ga naar de "Accessoires" en "System Tools" mappen en klik op de "System Restore" icoon.

4 Selecteer de "mijn computer herstellen naar een eerder tijdstip" knop op het welkomstscherm en klik op 'Volgende'.

5 Gebruik de kalender tool om de fabriek datum van de computer selecteren als de herstelpunt. De meeste pc's hun productie van gegevens op de zijkant of onderkant van de machine. Klik op "Next" als je eenmaal de juiste datum hebt geselecteerd.

6 Klik op de "OK" en "Next" knoppen om uw beslissing om de computer te herstellen te bevestigen en wacht tot Systeemherstel om het proces te voltooien. Na System Restore is voltooid, zal de computer worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen date en zal automatisch opnieuw opstarten.