Toegang krijgen tot de eigenschappen venster

Toegang krijgen tot de eigenschappen venster


De etalage eigenschappen is toegankelijk vanuit het Windows Configuratiescherm, of door simpelweg met de rechtermuisknop te klikken op uw bureaublad. De etalage eigenschappen biedt toegang top een aantal instellingen, zoals het kleurenschema Windows en achtergrondthema's, de resolutie en monitorsysteem chauffeurs. Nadat u het venster hebt geopend, kunt u elk tabblad configuratie-instellingen die het comfortabeler om te werken aan uw Windows-machine in te stellen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop het bureaublad van Windows en selecteer "Eigenschappen". Als u werkt met Windows 7 of Vista, wordt het pictogram met de naam "Personaliseer". Dit opent uw weergave-eigenschappen venster.

2 Klik op het tabblad 'Instellingen'. Hiermee wordt de resolutie-instellingen voor uw monitor. Schuif de balk naar de monitor resolutie te verhogen.

3 Klik op het tabblad "Thema's". Dit tabblad bevat een lijst met kleuren en achtergrondafbeeldingen voor uw beeldscherm. De regeling u selecteert, wordt gekoppeld aan uw Windows-profiel, zodat elke gebruiker die zich aanmeldt in de machine kan een andere regeling in te stellen.

4 Klik op het tabblad "Desktop". Dit stelt het bureaublad van Windows-instellingen, zoals een afbeelding persoonlijke achtergrond, behang en het pictogram instellingen.

5 Klik op het tabblad "Screensaver". Dit stelt de monitor screensaver, en het zet de "slaapstand" van de monitor wanneer de machine niet actief is. Dit bespaart elektriciteit, en het sluit de machine met de screensaver na je wegloopt voor een bepaalde tijd.