Hoe werkt Google werken?

Hoe werkt Google werken?

Google vertrouwt op duizenden servers om zijn service te bieden.

Net zoals een menselijk brein is gebaseerd op neuronen om informatie te herinneren, Google vertrouwt op honderdduizenden goedkope servers om de informatie-recall diensten. Deze servers zijn onderverdeeld in verschillende groepen, afhankelijk van hun functies. Bijvoorbeeld bepaalde servers op te slaan documenten, terwijl andere servers spelling correcties of proces mail kan wijzen. Ongeacht het type, deze servers werken eenstemmig, zoals componenten van menselijke hersenen doen. Kortom, Google's dienst werkt aan haar gebruikers een "World Brain" net zoals auteur HGWells droomde in 1936 toen hij schreef over het idee van een permanente wereld encyclopedie, waarin hij hoopte dat het zou als een "unified dienen, zo niet een gecentraliseerde bieden, wereld orgel 'trek de geest van de wereld bij elkaar. "

Google stuurt Spiders & crawlers backlinks beoordelen.

Backlinks zijn Google's brood en boter. Ze zijn zo essentieel voor het succes van Google, dat de oorspronkelijke naam van Google was eigenlijk Backrub. (Kun je je voorstellen te zeggen: "Ik ga geven dat een Backrub" in plaats van "Ik ga naar Google te gaan dat '?) Backlinks geven inkomend verkeer naar een website. In plaats van een lijst van relevante sites gewoon weer te geven wanneer u een zoekopdracht uitvoert, Google maakt gebruik van zijn gegevens verzamelen van servers om de populariteit van een website te analyseren. Dit proces staat bekend als "kruipen" van de site, en wordt uitgevoerd door bots of spiders uitgevoerd.

Google maakt gebruik van zijn page ranking systeem om websites rang.

Page rank wordt vastgesteld voor een website op basis van het aantal en de kwaliteit van de inkomende links. In wezen, hoe relevanter de informatie die een website biedt, hoe meer Google is bereid om het te presenteren aan gebruikers als een top-rated zoekresultaat. Hoewel crafty opportunisten proberen om dit systeem spel, Google's PageRank algoritme is moeilijk te knoeien met. Bovendien worden meer dan 200 factoren die beschouwd door Google bij het bepalen of een pagina bevat informatie om een ​​bepaalde zoekactie, zodat een hoge page rank alleen zal je niet laten uitgegroeid tot de staart die de hond kwispelt.

Google maakt het grootste deel van zijn geld uit advertenties.

Google vergrendeld op een innovatieve marketing strategie in het begin van 2000, toen zij haar AdWords-programma gelanceerd. Deze reclame product genereert miljarden dollars aan inkomsten per jaar voor Google, en het maakt het mogelijk de gemiddelde internetgebruiker om effectieve reclamecampagnes te sponsoren via het internet. Omdat Google is in het bedrijf van de beoordeling van de populariteit van zoekwoorden, is Google op de hoogte met voldoende gegevens om een ​​geldwaarde zoekwoorden hechten. Dus, met Adwords, Google is in staat om te dienen als een trefwoord makelaar, waardoor adverteerders om de kwaliteit van zoekwoorden te gebruiken in hun advertenties tegen een kostprijs. Dus keyword analyse niet alleen kan Google om een ​​meer effectief als een zoekmachine, maar het verfijnt ook Google's bekwaamheid als een mammoet macht op het gebied van reclame.

Google verbetert zijn vermogen met frequente Acquisitions.

Google betaalt miljarden dollars om nieuwe instrumenten te verwerven. Hoe werkt het terugverdienen op haar beleggingen? Immers, de meeste van ons hebben zelfs nog nooit bracht een dubbeltje om Google te gebruiken. Gedeeltelijk, Google versterkt haar dienstverlening door de overname van innovatieve toepassingen. Deze overnames, maar ook dienen om knock-out van de concurrentie terwijl Google het belonen van uitstapjes naar cellulaire technologie, business gerelateerde technologieën en marketing technologie te maken zonder overbelasting van de creatieve energie van haar eigen personeel. Dus Google is klaar om zo veel als het is op de inkomsten uit haar eigen diensten gedijen op financieel-sound acquisities.