Netflix Movie Viewer Crashes Mijn IE

Netflix Movie Viewer is een software plug-in worden aangeboden door Netflix om video's te streamen via het internet. De Netflix Movie Viewer is beschikbaar voor een groot aantal apparaten, zoals computers, mobiele telefoons en spelcomputers. Op een computer, toegang krijgen tot de kijker via uw webbrowser. Om de kijker met Internet Explorer gebruiken, hebt u een actieve Netflix-abonnement, een high-speed Internet-verbinding van ongeveer 500 kbps en Microsoft Silverlight nodig. Als IE crasht wanneer u probeert toegang te krijgen tot Netflix Movie Viewer, kan een van deze component stukken het probleem veroorzaken.

Video streamen

Streaming video is steeds vaker met de levering van sneller internet connectiviteit naar tal van huishoudens. Netflix is ​​geweest in de voorhoede van de vaststelling van video-streaming in Noord-Amerika. Streaming biedt kostenvoordelen, omdat het publiek Internet fungeert als de ruggengraat om video content te leveren aan uw huis in plaats van een eigen kabel of satelliet netwerk. Video streaming technologie heeft ook geprofiteerd door de goedkeuring van de recente normen bieden sneller en krachtiger compressie en decompressie's voor video-inhoud.

Netflix Movie Viewer

Netflix Movie Viewer wordt u gevraagd om het te installeren wanneer je voor het eerst het proces te starten om een ​​titel te kijken via uw Netflix-account. U moet een compatibel systeem. Bij het toegankelijk via een webbrowser, installeert Netflix Movie Viewer zichzelf als een verlengstuk. De kijker vereist Windows XP Service Pack 2 of nieuwer, en Internet Explorer, Chrome of Firefox als browser. Het is ontworpen om snel te installeren, meestal in minder dan een minuut. Microsoft Silverlight dient als de software raamwerk voor uw streaming video bij het gebruik van Netflix Movie Viewer. U wordt gevraagd om Silverlight te installeren als deze niet is gevonden op de computer.

Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight is vergelijkbaar met Adobe Flash of Apple Quicktime. Het wordt beschouwd als een applicatie framework voor content-rijke internet applicaties, zoals video of audio streaming te zijn. Microsoft begon te Silverlight bieden als een systeem uitbreiding in 2007 en het is op dit moment op de vijfde versie. Silverlight is gratis en vereist een processor met Streaming SIMD Extensions (SSE) ondersteuning. Elke Intel-processor, omdat de Intel Pentium III en AMD Athlon XP of Duron processors zal ondersteunen SSE. De Silverlight Web browser plug-in vereist Internet Explorer, Firefox of Chrome.

Problemen met Internet Explorer

Zowel Google Chrome en Mozilla Firefox zijn gratis en breed ondersteunde browser alternatieven voor Internet Explorer. De beste eerste stap bij het oplossen van vraagstukken-browser verband is om te proberen om toegang tot dezelfde site met behulp van een andere browser. Als u toegang tot de site, gebruik maken van de alternatieve browser. Als u crasht of het afspelen problemen in meerdere browsers, het probleem is meer systemisch. Het kan hardware, het besturingssysteem of de versie van Silverlight die u hebt geïnstalleerd. Installeer alle beschikbare updates voor uw versie van Windows en ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van Silverlight. Een bekend probleem met Netflix invloed op Windows Media Center veroorzaakt door lange user agent strings in Internet Explorer. Er is geen oplossing voor dit probleem, behalve om IE te gebruiken buiten de Windows Media Center of een andere webbrowser.