Outlook Signature Tutorial

Outlook Signature Tutorial


De Microsoft Office Outlook-programma, versies 2003 en 2007, kunt u e-mailcorrespondentie met uw digitale handtekening. Veel mensen voegen hun naam, het kantooradres en contactinformatie om hun handtekening ook. Sommige geavanceerde Outlook-gebruikers toe te voegen afbeeldingen, logo's of afbeeldingen. Als u besluit om een ​​digitale handtekening te maken en gebruiken, kan Microsoft Outlook automatisch toevoegen aan uw uitgaande berichten.

instructies

Outlook Signature Tutorial 2003

1 Open het programma Microsoft Outlook. Klik op 'Extra' in de menubalk aan de bovenkant van het venster. Selecteer 'Opties' in de lijst, klik dan op het tabblad "Mail Format".

2 Geef je mening over de onder het hoofdstuk "Message format" opties. Kies een van de 3 genoemde formats uit het drop-down menu. Klik hier om de dozen te controleren naast de soorten berichten waarmee u uw handtekening te gebruiken.

3 Klik op de knop "Signatures", klik vervolgens op "Nieuw." Typ een unieke naam in de "Geef een naam voor uw nieuwe handtekening:" box.

4 Selecteer een methode voor het maken van uw handtekening. Klik op de radioknop naast "Begin met een blanco handtekening 'als u niet een bestaand handtekening sjabloon of bestand. Klik op 'Volgende'.

5 Typ de tekst die u wenst in het vak "Signature Tekst" op te nemen. Wilt u de paragraaf formaat of lettertype wijzigen, markeert de handtekening tekst, klik op de "Font" of "Paragraaf" drukt, selecteert u de gewenste opmaakopties en klik op 'OK'.

6 Bevestig een elektronisch visitekaartje (vCard) om uw handtekening. Vouw de drop-down lijst om uit de beschikbare opties te selecteren of klik op "Nieuwe vCard van Contact" knop. Selecteer een naam van een contactpersoon, klik op "Add", klik op "OK."

7 Klik op "OK" als u klaar bent met het maken en opmaken van uw handtekening. Wilt u een foto toe te voegen, markeer uw handtekening bestand naam en klik op 'Bewerken' in de "Create signature" dialoogvenster, en ga verder met stap 8. Als u niet wilt toevoegen van een afbeelding klikt u op "OK" om het te sluiten "Create signature" dialoogvenster en ga verder met stap 11.

8 Klik op de knop "Advanced Edit" in het "Bewerk Handtekening" dialoogvenster. Klik op "Yes" wanneer het dialoogvenster verschijnt met vermelding van de intentie om een ​​editor die geen deel uitmaakt van Microsoft Outlook te starten.

9 Gebruik Microsoft Word (geavanceerde editor) om een ​​beeld in uw handtekening te plaatsen. Klik op "Invoegen" in de menubalk aan de bovenkant van het venster, selecteer "Afbeelding", selecteer "Uit bestand." Ga naar de map waarin u uw foto of logo opgeslagen en selecteer de foto-bestand en klik op "invoegen."

10 Klik op de rode "X" in de rechterbovenhoek van het scherm om de geavanceerde editor te sluiten. Klik op "Ja" in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op "OK" in het "Create Signature" dialoogvenster.

11 Klik op "OK" om het venster "Opties" te sluiten.

12 Druk op "CTRL" + "N" op uw toetsenbord tegelijkertijd om een ​​nieuw bericht te maken, terwijl in het hoofdvenster van Outlook navigatie. Geef je mening over de lege bericht en uw handtekening tekst. Klik op de rode "X" in de rechter bovenhoek van het scherm om het bericht te sluiten.

Microsoft Outlook 2007 Signature Tutorial

13 Open het programma Microsoft Outlook 2007. Klik op "Nieuw" in de menubalk aan de bovenkant van het venster om een ​​nieuw bericht op te stellen. Klik op het tabblad "Invoegen" in het lint (menu balk) aan de bovenkant van het venster, klik dan op de "Signature" knop.

14 Klik op de knop 'Nieuw' in het venster 'Handtekeningen en Briefpapier ". Typ een unieke naam in het "Typ een naam voor deze handtekening:" box. Klik op de knop "OK".

15 Stel uw handtekening in het vak "signature bewerken". Wilt u de opmaak of lettertype wijzigen, markeert de handtekening tekst, klik op de "Font" of andere knoppen of drop-down menu's boven het vak, selecteert u de gewenste opmaakopties en klik op 'OK'.

16 Bevestig een elektronisch visitekaartje (vCard) om uw handtekening. Klik op de "Business Card" knop boven het vak "Edit signature" gevestigd. Selecteer een naam van een contactpersoon, klik op "Add", klik op "OK."

17 Voeg een foto of logo om uw handtekening. Klik op het weergeven van een berg en de zon boven het vak "Edit signature" gevestigd. Ga naar de map waarin u uw foto of logo opgeslagen en selecteer de foto-bestand en klik op "invoegen."

18 Geef je mening over de onder het hoofdstuk "Kies standaard handtekening" opties. Gebruik de drop-down lijsten om de soorten berichten te selecteren waarmee u wilt uw handtekening te gebruiken. Klik op de knop "OK".

19 Klik op de "Signature" knop in het nieuw bericht venster. Klik op de naam van uw handtekening in te voegen in het bericht

Hints

  • Als u uw Outlook-handtekening in Microsoft Word, drukt u op "SHIFT" ontwerp + "ENTER" op uw toetsenbord tegelijkertijd aan het eind van elke tekstregel. Alleen de toets "ENTER" zal Outlook veroorzaken aan uw handtekening te formatteren met dubbele afstand.
  • U kunt alleen het formaat van uw handtekening te wijzigen in HTML. De tekst zonder opmaak niet mogelijk voor verschillende opmaakprofielen.