Hoe maak je een kleurenprinter configureren naar Standaard naar Black & White

Hoe maak je een kleurenprinter configureren naar Standaard naar Black & White


een printer installeren op uw computer kunt u documenten, foto's en andere items af te drukken. Printers zijn uitgerust met een kleuren cartridge en een zwarte cartridge waardoor gebruikers de mogelijkheid om af te drukken in kleur of zwart-wit. Het bedieningspaneel gebruiken op uw computer systeem kunt u kiezen of u wilt afdrukken in kleur, met behulp van zowel inkt cartridges, of in zwart-wit, met alleen de zwarte inktcartridge. Afdrukken in zwart-wit kunt besparen op gekleurde inkt.

instructies

1 Sluit alle programma's of toepassingen die u hebt lopen om te zorgen voor de instellingen correct zijn opgeslagen.

2 Beweeg de muiscursor naar "Start" en klik eenmaal. Ga naar "Control Panel" om een ​​lijst met aanpasbare instellingen te brengen. Dubbelklik op "Printers en faxapparaten" om alle geïnstalleerde printers en faxen te zien op het systeem.

3 Selecteer de printer die u wilt zwart-wit om te configureren door met de rechtermuisknop te klikken op het juiste pictogram. Zodra je rechts klikt, ziet u een menu verschijnen. Klik op "Eigenschappen" om de huidige printer eigenschappen te brengen.

4 Dubbelklik op het tabblad "Color." Zoek de kleuropties "Afdrukken in grijstinten" en "afdrukken in kleur." Klik op het vakje naast 'Afdrukken in grijstinten, "een vinkje moet worden weergegeven in het vak keer aangeklikt. Dit zal de printer vertellen om alleen gebruik maken van de zwarte cartridge. Klik op "Apply" en vervolgens op "OK." De instellingen worden nu opgeslagen en de printer kan afdrukken in zwart-wit.