Hoe maak je een driver voor een Canon Pixma MP500 Install

Een driver is een klein computerprogramma dat de kloof tussen een computer apparaat en het besturingssysteem van de computer overbrugt. Zoals computer ingenieurs problemen te identificeren met het apparaat, creëren ze nieuwe drivers om de problemen aan te pakken. Drivers zijn ook bijgewerkt met nieuwere computer-technologie en apparatuur weerspiegelen. Om ervoor te zorgen dat uw Canon Pixma MP500 printer functies om de beste vermogen, kunt u het stuurprogramma bij te werken als nieuwe beschikbaar zijn op de website van Canon ondersteuning.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar de Canon PIXMA MP500 driver download pagina (USA.canon.com).

2 Klik op de "Kies Operating System" drop-down menu en selecteer het besturingssysteem van uw computer.

3 Klik op de link voor de meest recente driver in de lijst. Afhankelijk van uw besturingssysteem, is er mogelijk een of meerdere zijn. Dit zal de bestuurder gedetailleerde pagina te openen.

4 Lees de disclaimer en klik op "I Agree - Begin Download" knop. Het bestand wordt gedownload naar de standaard download directory voor uw browser, meestal uw "Downloads" map. U kunt ook met de rechtermuisknop op de knop en kies "opslaan als" om de download map op te geven.

5 Dubbelklik op het gedownloade bestand. Het installatieprogramma zal beginnen. Klik op "OK" als uw besturingssysteem wordt u gevraagd om toestemming om wijzigingen in het systeem te maken. Het installatieprogramma zal de driver automatisch geïnstalleerd. Afhankelijk van uw besturingssysteem, moet u de computer opnieuw op te starten na de installatie. Als dat zo is, zal het installatieprogramma u vragen om dit te doen.