Hoe te herstellen verwijderde bestanden Met Recover My Files v3.9.8.5966

Hoe te herstellen verwijderde bestanden Met Recover My Files v3.9.8.5966


De Recover My toepassing Bestanden kunnen bestanden die zijn geleegd uit de prullenbak te redden. In meer extreme gevallen kunt u ook herstellen alle bestanden van een beschadigde harde schijf of een computer met een beschadigd besturingssysteem. De applicatie zoekt naar bestanden op het laagste niveau schijf. Dit is mogelijk omdat wanneer bestanden worden verwijderd, blijven de gegevens op de schijf en enkel de verwijzing naar het bestand verwijderd. Recover My Files kunt elk bestand dat nog niet is overschreven op de harde schijf met andere gegevens te herstellen.

instructies

1 Selecteer "Bestanden herstellen" van de splash screen die wordt geladen wanneer u opent Recover My Files en klik op de knop "Volgende".

2 Klik op de harde schijf die u wilt zoeken en klik op 'Volgende'.

3 Schakel de selectievakjes naast de bestandstypen die u wilt zoeken en klik op de knop "Start".

4 Navigeer door de lijst van herstelde mappen naar de locatie waar uw verwijderde bestanden zijn opgeslagen op de tab "Folder" of zoek de bestanden op het tabblad "Zoeken".

5 Kies de bestanden die u wilt herstellen op het tabblad "Preview".

6 Klik op de "Save Files" menu-knop en selecteer een locatie om de bestanden te herstellen.

Hints

  • U kunt sorteren en filteren de herstelde lijst met bestanden op datum of bestandstype met behulp van de verschillende tabbladen in het herstel scherm.
  • Als je probeert om grote aantallen bestanden of bestanden te herstellen van een beschadigd / gecrashte harde schijf, moet u uw herstelde bestanden op te slaan op een andere locatie. de bestanden opslaan op de harde schijf die u wilt zoeken in de gegevens kunnen overschrijven en maak uw bestanden hersteld.