Hoe om te delen Harde Schijven

Hoe om te delen Harde Schijven


Microsoft Windows-besturingssystemen kunnen gebruikers bestanden en mappen te delen via een netwerk en om hele schijven delen. Drives zijn gewoon herkend als een andere map of directory en hebben dezelfde delen eigenschappen als gewone mappen en bestanden in Windows. Elk bestand, map, printer en schijf bevat een set van het delen van eigenschappen waarmee de gebruiker om te bepalen welke items zal worden gedeeld, en het niveau van de toegang voor het delen van gebruikers. Windows 7 maakt het delen van harde schijven, evenals bestanden, mappen en printers, via het netwerk een eenvoudig proces te configureren.

instructies

1 Klik op de "Windows Verkenner" map in de linker benedenhoek van de taakbalk. Windows Verkenner wordt geopend en een lijst van alle stations in het linker navigatie.

2 Klik met de rechtermuisknop op de schijf te worden gedeeld in het linker navigatievenster van Windows Verkenner.

3 Klik op de "Delen" optie. Klik op 'Geavanceerd delen. "

4 Klik op de "Advanced Sharing" knop. De "Advanced Sharing" dialoogvenster wordt geopend.

5 Vink het vakje voor de optie 'Deze map delen. "

6 Typ een naam aandeel voor het rijden in de "Share Name" invoerveld.

7 Klik op de "Permissions" knop en controleer "Iedereen" is geselecteerd, of selecteer individuele gebruikers te delen toegang te verschaffen. Klik op 'OK'.

8 Klik op de knop "Toepassen". Klik op "OK" om het venster Machtigingen te sluiten.

9 Klik op "OK" om het Advanced Sharing opties op te slaan en het venster Geavanceerd delen.

10 Klik op de knop "Sluiten" naar de "Delen" te sluiten pagina. De aandrijving is nu gedeeld met gebruikers via het netwerk.