Toepassingen voor Glossy Printer Paper

Glanzend papier heeft een vacht veel als het zetten van een vernis op een olieverfschilderij om de kleuren levendiger te maken. Deze jas voorkomt dat het papier van het absorberen van de kleuren en helpt maakt beelden scherper. In feite kan glanzend papier de illusie dat de beelden en ontwerpen professioneel werden gefotografeerd geven. Diverse merken en soorten glanzend papier hebben vele toepassingen.

Toepassingen voor glanspapier

Glanzend papier kan worden gebruikt om vele vormen van media, zoals posters, folders, nieuwsbrieven, brochures, magazines, visitekaartjes, boeken en zelfs kalenders af te drukken. Hoewel u glanzend papier kunnen gebruiken voor een van deze media, zal het soort glanzend papier dat u gebruikt waarschijnlijk variëren.

Posters & Flyers

Affiches en flyers zijn ontworpen om aantrekkelijke, informatieve stukken die de aandacht van die lopen of rijden door vast te leggen. Meestal affiches en flyers worden gedrukt op glanzend papier om de kleuren en de boodschap te intensiveren. Vliegers zijn meestal 8.5- door 11-inch folders kunt u uitdelen. Posters kunnen zo klein als 8.5 met 11 en zo groot is als 24 bij 36 zijn.

brochures

De traditionele 8,5 bij 11 drieluikbrochure gebruikt een papier dat glanzend aan beide zijden van het papier.

nieuwsbrieven

De glanzend papier gebruikt voor een nieuwsbrief is vaak een 80-pond tekst gewicht papier.

Soorten glanzend papier

Glanzend papier, die ook fotopapier wordt genoemd, verschilt per merk, gewicht en grootte. Glanzend papier kan ook worden ontworpen voor specifieke printer laser- of inkjetprinter.

De beste manier om vertrouwd te raken met verschillende glossy papiersoorten is om een ​​winkel die gespecialiseerd is in het papier te bezoeken. Vertel de store manager je probeert om meer over glossy papier en wat het beste werkt met posters, flyers en brochures te leren. Vraag als je een paar voorbeelden van glanzend papier kan hebben. Er is geen one-size-fits-all glanzend papier.

Belangrijke glanspapier Tips

Als je een specifiek merk van glanzend of fotopapier, zoals Epson of HP te kopen, er zeker van u de Epson-papier te gebruiken op een Epson printer en de HP-papier op een HP printer. Het papier kan eigenlijk schade aan de printer of uw afbeelding of ontwerp kan niet afdrukken zoals het op het computerscherm verschijnt. Soms is dat een kleurbeheer probleem zijn. Controleer ook het pakket om te bepalen of het papier moet worden gebruikt met een HP inkjetprinter of HP laserprinter. Met behulp van inkjet-papier in een laser en vice versa zal invloed hebben op hoe je stuk wordt gedrukt - als het afdrukken helemaal zonder vastlopen of schade aan de printer.