Hoe maak je een website te bouwen met een FTP-programma

File Transfer Protocol (FTP) programma's bieden een manier voor een website eigenaar om toegang te krijgen tot de server die haar websites gehost op de bestaande pagina's te bewerken en nieuwe content. FTP-clients kan een website eigenaar om efficiënt te slepen en neerzetten van meerdere bestanden van verschillende grootte van of naar een externe (host) server en elke computer met een internetverbinding.

instructies

uploaden

1 Open uw FTP-programma door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad of het lokaliseren van het in de lijst programma's van het menu Start. Voer uw FTP-server, gebruikersnaam en wachtwoord in de respectievelijke velden. Voor de meeste aansluitingen, hoeft u niet nodig om een ​​& quot te voeren; Port & quot; aantal; Echter, de standaard poort is & quot; 21 & quot; Druk op de juiste knop om een ​​verbinding te maken. Als alternatief kunt u Windows Verkenner gebruiken voor een beperkte FTP-service. Open een willekeurige map op uw computer en het type & quot; ftp: // & quot; gevolgd door het adres van uw FTP-server. Bijvoorbeeld & quot; ftp: //ftp.yourdomain.com." Voer uw inloggegevens in en druk op & quot; Log in op & quot; toegang tot uw hosting server.

2 Navigeer naar de map die uw web-documenten bevat de & quot; Remote & quot; ruit (meestal aan de rechterkant) van uw FTP-programma. Als uw gastheren gebruikt cPanel, dit is de & quot; public_html & quot; map. H-Sphere gebruikers moeten op de domeinnaam klikken om de web directory te openen. Sommige opstellingen bieden gebruikers een & quot; www & quot; map met documenten die anderen kunnen toegang via de browser op te slaan.

3 Open de map met bestanden van uw website in de & quot; Lokale & quot; ruit (meestal aan de linkerkant). Dubbelklik op of klik met de rechtermuisknop en kies & quot; Upload & quot; om de bestanden te uploaden. Als je uploadt & quot; index.html & quot; naar de directory voor & quot; yourdomain.com, & quot; http, het zal beschikbaar zijn voor gebruikers die typen & quot zijn: //yourdomain.com/index.html& quot; in de adresbalk van hun browser. U kunt ook bestanden slepen vanuit een open map, zoals & quot; My Documents & quot; in FTP-clients, zoals Filezilla. Als u Windows Verkenner voor FTP, sleept u bestanden van een ander, geopend Verkenner-venster in de FTP-instantie.

4 Upload essentiële bestanden naar uw webhost. Wanneer een gebruiker uw website bezoekt, zal haar browser automatisch een bestand te openen met de naam van de & quot; index, & quot; tenzij u uw server hebt geïnstrueerd om een ​​ander bestand standaard weer te geven. Zorg ervoor dat u upload een & quot; index.html & quot; (Of een ander & quot; index.extensie & quot; afhankelijk van uw wensen). Andere essentiële bestanden kunnen zijn, omvatten & quot; Over & quot; & Quot; Contact, & quot; & Quot; Producten & quot; of & quot; Services & quot; bladzijden. Voor uw aparte webpagina's met elkaar te verbinden, moet u anker schakels in de volgende syntaxis, onder meer waar & quot; pagina Locatie & quot; is de eigenlijke webadres van de pagina en & quot; Link Text & quot; is een beschrijvende koppeling label: & lt; a href = & quot; pagina Locatie & quot; & gt; Link Text & lt; / a & gt ;.

5 afbeeldingen, scripts en andere nonpage bestanden uploaden door te slepen en te laten vallen of te dubbelklikken uit de & quot; Lokale & quot; deelvenster in uw FTP-client.

editing

6 Klik met de rechtermuisknop op een bestand in de & quot; Remote & quot; paneel en selecteer & quot; Bewerken & quot; om het bestand in een teksteditor te openen. Maak eventuele wijzigingen die u wilt het document. Als je niet een bewerking optie, dubbelklik op het bestand om het te downloaden naar uw computer. Klik met de rechtermuisknop en kies & quot; Bewerken & quot; om het bestand van de locatie te openen op uw computer. Explorer biedt geen opties voor het bewerken. Sleep het bestand dat u wilt bewerken in een open map op uw computer. Klik met de rechtermuisknop en kies & quot; Bewerken & quot; te openen in uw standaard tekst programma of selecteer & quot; Open met & quot; om uw favoriete tekst of HTML-editor te kiezen.

7 Kies & quot; Sparen & quot; van de & quot; File & quot; menu of druk op & quot; Ctrl & quot; + & Quot; S & quot; op uw toetsenbord om het bestand op te slaan. Sluit het bestand door het selecteren van & quot; File & quot; en te klikken op & quot; Close & quot.;

8 Volg alle aanwijzingen van uw FTP-client om het bestand te uploaden. Slepen en neerzetten van het ingevulde bestand vanuit de locatie op uw computer naar de FTP-exemplaar van Explorer. Als het programma vraagt ​​of u het huidige bestand wilt overschrijven, kies & quot;. Ja & quot;

andere processen

9 Klik met de rechtermuisknop een bestand in uw FTP en selecteer & quot; Rename & quot; aan de bestandsnaam te wijzigen.

10 Met de rechtermuisknop op een bestand en kies & quot; Rechten & quot; of & quot; CHMOD & quot; (& Quot; Properties & quot; in Explorer) om de rechten te wijzigen. Klik op de juiste machtigingen of typ in het numerieke permissies niveau, zoals & quot; 777. & quot; Press & quot; OK & quot; de wijzigingen door te plaatsen.

11 Selecteer het bestand en druk op & quot; Wis & quot; op uw toetsenbord om het te verwijderen via FTP. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken en kies & quot; & quot verwijderen.;

Hints

  • Neem contact op met uw webhost als u niet van uw FTP-server, gebruikersnaam of wachtwoord kennen. Hoewel de meeste FTP-programma's geopende webpagina's zoals HTML-bestanden in een teksteditor zoals Notepad, kunt u te maken en uw webpagina's bewerken in een programma van uw voorkeur. Het houden van bepaalde bestanden in bepaalde mappen kunnen helpen om uw lijst met bestanden georganiseerd. img & quot; Zo kunt u alle afbeeldingen in een & quot te houden; map en alle CGI-scripts in de & quot;. cgi-bin & quot; Vergeet niet dat bestanden in specifieke mappen de map in het bestand URL zal hebben. Bijvoorbeeld, een afbeelding met de naam & quot; dog.gif & quot; in de & quot; img & quot; map wordt een webadres van & quot hebben; http: //yoursite.com/img/dog.gif."