Hoe maak je een knop in Flash Maak

Hoe maak je een knop in Flash Maak


De softwaretoepassing Flash kan veel dingen, zoals het merk geanimeerde objecten, reclame wolkenkrabbers, achtergronden mobiele-apparaat, foto sideshows, presentaties, video's doen en zelfs een quiz te maken. Flash heeft verschillende stijlen van de buttons om uit te kiezen, samen met verschillende opties voor de knoppen uit te voeren. In deze tutorial, zal men leren hoe je een eenvoudige arcade-knop te maken. Basic knoppen kunnen worden gebruikt voor creatieve webpagina's en vele andere dingen op het internet.

instructies

1 Hoe maak je een knop in Flash Maak


Open Flash, en selecteer een nieuwe Flash-document, de afmetingen van het paneel pand te wijzigen of gebruik het menu. Maak het document vier duim door vier inches om te beginnen met het ontwerpen van een knop. Later kan worden aangepast aan de feitelijke knoopgrootte past, indien nodig. Maak een map, en op te slaan op de knop als button.fla. Kies "publicatie-instellingen," en publiceren van de HTML- en SWF-bestanden in dezelfde map.

2 Hoe maak je een knop in Flash Maak


Onder de menu-optie venster, kiezen voor andere panelen, gemeenschappelijke bibliotheken en vervolgens knoppen. Een paneel met de knop opties die in de bibliotheek worden weergegeven. Negen mappen met verschillende toetsen beschikbaar.

3 Hoe maak je een knop in Flash Maak


Kies de map arcade-knop, en dubbelklik erop. Kies een arcade-knop. Sleep de knop om de flitser document. Het pand panel gebouwen die beschikbaar zijn om de knop weer te geven. Gebruik track als knop voor dit voorbeeld.

4 Hoe maak je een knop in Flash Maak


Klik op het plus-teken op het gedrag paneel. Dit zal een drop-down menu op te roepen tot actie om de knop toe te voegen. Kies "ga naar webpagina" voor de actie op deze knop. Een doos zal pop-up, en het zal de optie om de URL in te voeren om te openen wanneer de knop wordt geklikt geven. Voer de URL die u wilt gebruiken, en kiezen hoe u wilt dat de pagina te openen. Er zijn vier opties. De webpagina wordt geopend in een nieuw venster wanneer de knop wordt geklikt.

5 Hoe maak je een knop in Flash Maak


Publiceren en op te slaan op de knop. Nadat u de selectie hebt gemaakt, zullen de eigenschappen van het evenement en de actie worden vermeld onder het gedrag panel. Publiceren op de knop, en sla het op de map eerder gemaakt. Nadat de toets is opgeslagen, kiest u voor een voorbeeld van het gebruik van het menu Bestand optie drop-down "Preview HTML." Test op de knop. Alles werkt prima, en u bent nu klaar om de nieuwe knop.

Hints

  • Gebruik actie script wanneer er meer instellingen nodig.
  • Sla uw werk ofter.
  • Houd bestanden georganiseerd.