Hoe maak je een server-side regel in Outlook 2007 Maak

Regels acties op uw inkomende e-mail. Bijvoorbeeld, wanneer je e-mail van een afzender, kunt u een regel instellen instrueren van Outlook op de e-mail te sturen naar een bepaalde map. Deze functie is handig als u uw mappen automatisch te organiseren. Server-side regels in Outlook 2007 run op de Microsoft Exchange e-mail server, zodat ze actief zijn, zelfs als u de computer uitschakelt. Slechts enkele e-mail regels in Microsoft Outlook zijn server-side regels, dus je moet de juiste opties kiezen wanneer u uw omleidingen of spam filters bij het instellen van de Outlook 2007 regel.

instructies

1 Klik op "Start", "Alle programma's", "Microsoft Office" en "Microsoft Outlook 2007" om de software te openen.

2 Klik op de "Tools" menu-item en selecteer "Regels en waarschuwingen" uit de lijst met opties. De huidige lijst met regels display. Klik op "Nieuwe regel" om een ​​nieuwe regel toe te voegen aan het systeem.

3 Klik op de optie genaamd "Berichten controleren als deze aankomen." Controleer "Selecteer Voorwaarde." Deze knop opent een aantal opties waaruit u kunt kiezen.

4 Klik op "From <mensen of distributielijst>." Deze optie is een regel die berichten op de server niveau controleert. Dit betekent dat de voorwaarde wordt gecontroleerd voordat de e-mail uw Outlook-inbox bereikt. Selecteer de groep van gebruikers die u wilt filteren of selecteer "All" om een ​​regel voor alle berichten te creëren. Klik op 'OK'. Klik op "Next" in de hoofdregel venster.

5 Klik op "Selecteer Actie (s)." Een andere reeks voorwaarden geopend. Deze voorwaarden stellen de actie die toevallig een bericht wanneer het aankomt. Bijvoorbeeld, kies "Verzenden naar Directory" om het bericht te sturen naar een bepaalde map op de server. Nadat u een actie te kiezen, klikt u op "OK" en vervolgens op "Next."

6 Klik op "Select Exception (s)" als u een uitzondering op de regel die u wilt maken. Dit is een optionele instelling voor een nieuwe Outlook regel. Klik op 'Volgende'.

7 Geef je mening over de instellingen van de regel in het laatste venster en klik op "Finish." De regel van kracht wordt direct op de server.