De beste sites om te zoeken naar mensen en oude klasgenoten

In het internet tijdperk, is het makkelijker dan ooit om verbinding te maken met mensen uit je verleden. Er zijn tal van websites die gespecialiseerd zijn in het helpen van u mensen die u wilt lokaliseren; hoewel sommige rekenen een maandelijkse vergoeding of abonnementskosten, anderen zijn gratis. Beslissen hoe om te zoeken naar een persoon hangt af van hoeveel informatie je hebt over elke persoon op uw lijst.

Facebook

Social networking sites zoals Facebook maken het eenvoudig om verbinding te maken met oude vrienden en collega's. U kunt het opzetten van accounts en het gebruik van de zoektocht van de site of de "Find Friends" functie om mensen te volgen door hun naam, locatie, middelbare school of werkgever. De resultaten zullen worden beperkt tot mensen die Facebook-leden, maar met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers - met ingang van april 2011 - dit is een breed net te werpen gratis. Echter, de site privacy-functie maakt het mogelijk leden te 'verbergen', terwijl nog steeds op Facebook; of ze worden weergegeven in zoekopdrachten, hangt af van hun eigen privacy-instellingen.

LinkedIn

LinkedIn is een zakelijke social networking site - met de nadruk op 'netwerken. " Mensen zetten gratis profielen detaillering hun werkervaring, opleiding en prestaties, en dan zoeken "connecties" met anderen die zouden kunnen helpen hun carrière doelen te bereiken. Als je iemand het verleden of de huidige werkplek gegevens kent, kunt u dit gebruiken - samen met haar voor- en achternaam - om te zoeken voor haar.

tjilpen

Twitter - een gratis social networking site die 175 miljoen actieve gebruikers heeft - omvat het plaatsen van korte uitbarstingen van informatie uit een computer thuis of mobiele telefoon. Dan wordt het moeilijker om mensen op Twitter vinden, daar gebruikersnamen vaak niet dezelfde juridische namen van mensen. Toch kan het de moeite waard het doen van een zoekopdracht op de hoofdpagina Twitter om te zien of de mensen die je wilt zoeken bericht verzendt "tweets" onder hun voor- en achternaam, of als de namen van deze mensen in tweets anderen 'werden genoemd zijn.

Memory Lane

Veel oude klasgenoten weer via Memory Lane. Deze populaire website heeft niveaus van de diensten die beschikbaar zijn voor betalende en niet-betalende leden zijn. Als u kiest voor een betaald lidmaatschap, kunt u toegang tot een volledige reeks van search toepassingen. U zult ook in staat zijn om te zien wie van uw pagina laten vallen en uitgecheckt je profiel. Niet-betalende leden kan de site te doorzoeken, maar ze zullen worden geblokkeerd zien wie hun pagina controleert of stuurt berichten, tenzij ze kiezen voor een betaald lidmaatschap. Als je echt wilt om oude klasgenoten te vinden snel, kan de prijs van een maandelijkse vergoeding de moeite waard zijn om de gewenste resultaten te behalen.