Hoe maak Mijn Eigen Printable Kaart van de Verjaardag

Hoe maak Mijn Eigen Printable Kaart van de Verjaardag


Of ken je iemand het vieren van een grote mijlpaal of gewoon het draaien van een ander ouder jaar, het kopen van een kaart uit de winkel kan generieke voelen. Winkel koopt kaarten kunnen niet de 'inside jokes "express u kunnen delen. Plus, er is geen manier om ze aan te passen, behalve voor het toevoegen van de naam van een persoon. Maak uw verjaardag celebrant extra speciaal voelen door hem een ​​aangepaste gedrukte kaart die u op de computer gemaakt. Een verscheidenheid van software programma's zijn beschikbaar om te helpen u snel en gemakkelijk kaarten te maken, maar ze zullen zich onderscheiden van de winkel koopt verpakking. Met slechts een paar muisklikken, kunt u een verscheidenheid van afdrukbare kaarten maken voor een extra speciale verjaardag. Hieronder vindt u instructies voor de drie programma's die u kunt gebruiken om uw kaart te maken.

instructies

Met behulp van Publisher

1 Open Publisher, klikt u op 'Publicaties voor Print "en ga naar" Wenskaarten. " Blader door de "Birthday" sjablonen en dubbelklik op een kaartje om het te openen op de Publisher werkruimte. Klik op de cursor in het deksel van de tekst van het bericht doos, die wordt gemarkeerd. Typ direct over de tekst met uw eigen bericht, zoals "Happy 65, Papa!" Markeer de nieuwe begroeting en gebruik de tekst werkbalk aan de bovenkant van het scherm om de woorden 'font, grootte en kleur veranderen. Herhaal dit proces tot de overige tekstvakken op de kaart.

2 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding op de voorzijde van de kaart en selecteer "Afbeelding wijzigen." Klik op "Clip Art." Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" vak, zoals een hobby van de jarige ontvanger als "zeilboot" of "gereedschap." Klik op 'Go', bladert u door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding, die uitkomt in de plaats van het origineel op de kaart. Herhaal dit aan de andere beelden uit te schakelen op de kaart.

3 Klik op de link "Kleurenschema's" op de "Kaart van de Groet Options" venster aan de linkerzijde van het scherm. Blader door de kleurgroepen en dubbelklik op een die favoriete kleuren van uw kaart ontvanger kenmerkt. De kaart wordt automatisch bijgewerkt op het Publisher werkruimte met het nieuwe kleurenschema.

4 Open het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." Typ een naam voor de kaart en sla het op uw computer. Print uw kaart.

Met behulp van Paint

5 Open Paint, klikt u op "File" en selecteer "Open." Blader naar een digitale foto met jou en je vriend, een grappige foto of een andere persoonlijke afbeelding. Dubbelklik op de bestandsnaam om het in de Paint werkruimte te openen. Klik op de "Select" tool, dat is een doos gemaakt van puntjes op de werkbalk. Teken de omtrek rond het beeld en druk op de toetsen "Ctrl" "C" om het te kopiëren.

6 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Open het menu "Beeld", klikt u op "Eigenschappen" en typ de kaart dimensies, zoals 6 x 4 inch voor een fotokaart. Klik op "OK" en de Paint werkruimte aanpast. Druk op de "Ctrl" toetsen "V" op het toetsenbord om te plakken in de gekopieerde afbeelding. Sleep deze op zijn plaats op de kaart.

7 Klik op de "Text" tool, die eruit ziet als een "A" op de werkbalk en klik op de kaart. Als je niet ziet een werkbalk verschijnen, klikt u op de "View" menu en selecteer "Tekst Toolbar." Typ de kaart bericht, zoals "Happy 30-10, Davida!" Beweeg je cursor lager op de kaart en typ een persoonlijke groet, zoals uw wensen voor de persoon om een ​​goede verjaardag jaar.

8 Geef de kaart een gekleurde achtergrond door te klikken op een kleur verf van de "Color Picker" en te klikken op de "Vul met Color" tool, die eruit ziet als een kantelende verf kan. Klik op de witte ruimte van de kaart, die vult met kleur achter de tekst en afbeeldingen.

9 Open het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." Typ een naam voor de kaart en selecteer een plek om het op te slaan op uw computer. Print de kaart.

Met behulp van Word

10 Open Word, pull down het menu "Bestand" en klik op "Nieuw." Wanneer de "Nieuw Document" venster verschijnt, typ "verjaardagskaart" in de "online Zoeken naar" vak en klik op 'Go'. Andere opties zijn het typen gewoon "kaart" of "wenskaart", die je veel meer antwoorden zal geven.

11 Blader door de beschikbare Word-sjablonen en klik op een link om de kaart te bekijken. Klik op de "Download" knop. Na een paar momenten van de kaart wordt geopend in een nieuw Word-venster. Markeer de kaart deksel tekst en typ dan het met uw eigen, zoals 'Max is Turning 10! " Markeer de andere tekst op de kaart en verander het in uw eigen persoonlijke groet.

12 Klik één keer op een placeholder afbeelding op de kaart te geven richten en druk op de "Delete" -toets om deze uit de kaart te verwijderen. Open het menu "Invoegen", klik op "Beeld" en selecteer "Clip Art." Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" vak, klikt u op "Go" en dubbelklik op een afbeelding toe te voegen aan de kaart. Herhaal dit voor de andere beelden op de kaart.

13 Voeg een achtergrond van de kaart door te trekken naar beneden het menu "Format" te klikken "Achtergrond" en selecteren "Fill Effects." Klik door de tabbladen om een ​​ontwerp als achtergrond selecteren, zoals tie-dye, gras, zonnestraal of staal.

14 Open het menu "Bestand", klikt u op 'Opslaan als', geef de kaart een naam en sla het op uw computer. Print de kaart.